Kimbino
Kimbino

Notino akciós újság 2024.06.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Notino
HIRDETÉS

Notino akciós újság

Notino akciók

3/5
Actual brochure

Bemutatjuk Önnek a legújabb Notino akciókat! Az egyik legszélesebb termékskálával rendelkező, kozmetikai webáruház ismét verhetetlen ajánlatokkal várja kedves vásárlóit. Az aktuális kedvezményekről a Notino Akciós újság-ben olvashat, melyet megtekinthet itt.

Az akciók érvényesek a 06.01. - 06.30. közötti időszakra.

 

 

A Notino webáruházról röviden

Shop

Magyarországon 2008-ban nyílt lehetőségük a Notino online vásárlóinak az óriási választék megtekintésére. Csehországban indult 2004-ben a Notino, megalakulása után szinte egyből elkezdett terjeszkedni a környező országokba. Először Szlovákiában, majd Lengyelországban, 2007-ben pedig a mérföldkőnek számító Németországban és Ausztriában is teret hódított magának. Hazánk után Románia, Ukrajna, Bulgária, Szlovénia, Spanyolország, majd Portugália, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia is lehetővé tette lakosainak a hagyományos és elektronikus vásárlást a Notino oldaláról. A 2017-es év rendkívüli sikert hozott a Notino portájára, hiszen 9 új európai országban nyitott áruházat, többek között Svédországban, Finnországban, Franciaországban és Olaszországban.

Hazánkban 2008 óta rendelhetnek a kozmetikai és szépségápolási cikkekért rajongók Notino oldalról. Alapelvük, hogy ne a gyors nyereségben mérjék sikerük nagyságát, hanem vásárlói elégedett visszajelzéseiben, visszatérő vásárlóik számában.

Egyszerű a Notino akciókat a notino.hu saját honlapján is megnézni, de még egyszerűbb a versenytársak kínálatával összehasonlítani a Kimbinón!

Böngésszen más áruházak legjobb ajánlatai között. Szépségápolási, kozmetikai termékekért keresse fel akár a versenytársak ajánlatait: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika.

A Notino kínálata

Assortment

Akár a fizikai üzletbe, akár a webáruházba látogatnak el a kedves vásárlók, árucikkek széles választékával találkozhatnak. Az internet legszélesebb parfüm- és kozmetikumkínálatát biztos, hogy a Notinón találhatja. Több mint 55000 termék, 1150 márka sorakozik raktárukban, polcaikon. Magas minőségű arc-, haj- és bőrápoláshoz szükséges kozmetikumok, parfümök, lakásparfümök, kozmetikai kiegészítők közül válogathatunk kedvünkre. Akkor sem kell megijedni, ha a túl nagy választékban úgy érzi a kedves vásárló, szinte eltéved: munkatársaik készségesen állnak mindenki rendelkezésére, legyen szó akár professzionális tanácsadásról, akár bőrtípus-meghatározásról. A Notino akciós ajánlataiban rendszeresen feltünteti azon termékeit, melyekre akciótól függetlenül ingyenes kiszállítást biztosít.
Ajándékot keres szeretteinek, barátainak, de túl snassz lenne kozmetikumot ajándékozni? A Notino erre is gondol. Luxuscsomagolással, gravírozással tesznek még egyedibbé egy-egy ajándéknak szánt parfümöt, kozmetikai cikket. 90 napos visszafizetési garanciájukkal pedig még ellenállhatatlanabbá teszik a Notino üzleteiben való vásárlást.

Szeretne elsőként értesülni a legjobb ajánlatokról, ütős kedvezményekről? Használja Ön is Kimbinót! Ne várjon arra, hogy az akciók szórólapok formájában véletlenül szembejöjjenek Önnel az utcán – menjen elébük, legyen mindig naprakész!

Keresse a Notino üzletek akcióit a Notino Akciós újság-ben. Az ajánlatok érvényesek 2024.06.01.-től.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

Kényelmesen és könnyedén informálódhat a Notino akcióiról a Kimbino.hu weboldalán és alkalmazásában (Kimbino) a Egészség és Szépség kategória alatt. A Kimbino témakör szerint összegyűjti Önnek az üzleteket és azok legfrissebb, legjobb ajánlatait, s mindezt pár kattintással okostelefonján, táblagépén, laptopján vagy számítógépén. Egyszerű használata lehetővé teszi, hogy mindig Önnél legyenek a legnagyszerűbb kedvezmények, elérhető közelségben. A legtöbb akciót itt találja, és mégis mind elfér a zsebében. Miért gyűjtögetne nyomtatott, papír alapú szórólapokat, mikor a Kimbino összegyűjti Önnek őket digitálisan? Mert nekünk számít, hogy környezetbarát módon működjünk. A kizárólag online szórólapok alkalmazásával segíthetünk környezetünknek, óvhatjuk azt.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Szemhéjtus
Kefe
Púder
Korrektor
Szempillaspirál
Hámlasztó

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS