Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS
Logo Douglas - Egészség és Szépség
3/5

Douglas akciós újság 2024.04.16. -tól/töl > Kedvezmények

Douglas akciós újság - lapozható katalógus

DOUGLAS AKCIÓS ÚJSÁG A NETEN

3/5
Actual brochure

Parfüm kedvező áron: a Douglas akciós újság kínálja az egyik legkézenfekvőbb megoldást. Nézzen bele ebbe a reklámújságba (amelyet megtalál itt), hiszen a márkás illatszerek árszínvonalának ismeretében elmondható, hogy az árengedmény e termékkörben komoly megtakarítást eredményezhet. A friss Douglas szórólap ajánlatai 2024.04.16. kezdettel élnek, de ajánlott figyelemmel lenni arra is, hogy mikor ér véget a jelenlegi akciós időszak - akár azért, hogy ne maradjon le egy aktuálisan kihasználható parfümakcióról, akár azért, hogy az ezt felváltó újabb Douglas akciós újság kínálta lehetőségeket minél hamarabb megismerhesse.

Honlapunkon a jelenlegi Douglas akciók (Douglas Akciós újság) éppúgy megtalálhatóak, mint a rákövetkező Douglas akciós újságok, amelyeket 2024 során még megjelentet a parfüméria-hálózat. Ha az tájékozódás online formáját választja, mégpedig a kifejezetten erre a célra kialakított weboldalunkat igénybe véve, akkor kényelmesen, azonnal hozzájuthat a legfrissebb információkhoz minden Douglas akció, kedvezményes termékajánlat, promóció vonatkozásában.

A MAGYARORSZÁGI DOUGLAS PARFÜMÉRIA-HÁLÓZAT

Shop

Hazánkba az új évezred hajnalán érkezett meg az az illatszer-üzletlánc, amelynek első üzlete a cég anyaországában már az I. világháborút megelőző békebeli korszakban megnyitotta kapuit. A Hamburgból indult Douglas Parfüméria igazából a múlt század hatvanas-hetvenes éveitől vett nagy lendületet - olyannyira, hogy rövid időn belül Németország vezető parfümkereskedelmi hálózata lett.

A Douglas Parfüméria magyarországi jelenlétére jellemző, hogy kiemelten ügyelnek a vásárlási élményre; ezért könnyen áttekinthető, igényes kialakítású üzleteik úgy Budapesten, mint vidéki városokban (Soprontól Debrecenig) a legfrekventáltabb helyeken megtalálható bevásárlóközpontokban, bevásárlóutcákban kaptak helyet.

A Douglas illatszerválasztéka rendkívül széles, és bizonyos márkák hazánkban csak náluk szerezhetőek be. A termékpaletta azonban a parfümök mellett minden olyan kategóriát lefed, amelyre a szépségápolás kapcsán szükség lehet: legyen szó dekorkozmetikumokról vagy tisztálkodási szerekről, kéz- és lábápolásról, samponról vagy hajformázási kellékekről, ezek éppúgy részét képezik a kínálatnak, mint az arcápolás minden elképzelhető területe (nappali és éjszakai arcápolók, arctisztítók, szemkörnyékápolók, maszkok, nyak- és dekoltázskrémek, öregedésgátló krémek, ajakbalzsamok és még sok egyéb).

A Douglas Parfüméria magyar honlapja a douglas.hu címen kereshető fel. Az itt lévő üzletkeresőben felleli az összes magyarországi illatszerboltjuk címét és nyitvatartási idejét. A szintén ezen az internetes felületen üzemeltetett online parfümshop kínálatából pedig otthona kényelméből (sőt okostelefonján igazából bárhonnan) megrendelheti kedvenc illatát vagy az önnek szimpatikus további kozmetikai termékeket.

Említést érdemel, hogy lehetőség van Douglas törzsvásárlói kártya kiváltására, amellyel pontok gyűjthetőek, kuponokhoz juthat, sőt személyre szóló ajánlatokra is számíthat a törzsvásárló.

Aki nagy hangsúlyt fektet az ápolt megjelenésre, természetesen nem csupán a Douglas Parfüméria ajánlataira kíváncsi, hanem igyekszik naprakész lenni a Egészség és Szépség szegmens valamennyi képviselőjének akcióira, kedvezményeire vonatkozóan. Ezek az üzletláncok, szaküzletek (így példaképp: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Crystal Nails, Notino és Perfect Nails) szintén heti-havi rendszerességgel hozzák ki az akciós termékeket felsorakoztató reklámújságokat, amelyek a Douglas akciós újság mellett ugyancsak elérhetőek honlapunkon. Nálunk tehát felesleges kerülők nélkül, a legcélratörőbb módon informálódhat minden aktuális, esetlegesen önt érdeklő akcióról.

DOUGLAS TERMÉKEK AKCIÓS ÁRON

Assortment

Ahogy a parfüm hozzájárul az ön kellemes közérzetéhez, úgy járul hozzá pénztárcája közérzetéhez, ha sikerül rátalálni kedvenc parfümjére a Douglas akciós újság (Douglas Akciós újság) kedvezményes ajánlatai között. Egy-egy parfüm akár több tízezres kiadást is jelenthet, vagyis itt a spórolás lehetősége kifejezetten jól jön. A Douglas akciók, illetve az ezeket tartalmazó szórólap digitális változatának mindenkor a legfrissebb számát olvashatja honlapunkon.

Ha pedig a mostani, keddtől 04.16. között érvényes Douglas akciós újság netán nem kínál az ön kedvére való terméket, könnyen meglehet, hogy a következőben már talál olyat, amire érdemes lesz lecsapnia. Csupán annyi a teendője, hogy máskor is ellátogat hozzánk, majd betölti számítógépére, mobiltelefonjára az aktuális Douglas reklámújságot.

KIMBINO HONLAP ÉS ALKALMAZÁS

Kimbino App

A Douglas legfrissebb akcióiról tudomást szerezhet akár a Kimbino weboldalán (kimbino.hu), akár a Kimbino mobilalkalmazáson keresztül - attól függően, hogy az ön számára melyik a praktikusabb e két opció közül. A tájékozódásra így bármikor szakíthat időt, az ehhez szükséges néhány percet pedig még a zsúfolt mindennapok során is bizonyára megtalálja majd. A kényelmi szemponton túl azonban ne menjünk el szó nélkül egy másik fontos aspektus mellett sem: ez pedig a környezetvédelem. A Kimbino használatával ön tesz azért, hogy minél kevesebb papírt kelljen reklámújságok kinyomtatásához felhasználni, vagyis minél kevesebb fát kelljen kivágni. A Kimbino ezáltal napjaink egyik legégetőbb problémájának enyhítéséhez is hozzájárul.

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS
Keresés
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!