Kimbino
Kimbino

Perfect Nails akciós újság 2024.05.30. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Perfect Nails
HIRDETÉS

Perfect Nails akciós újság

Perfect Nails katalógus

3/5
Actual brochure

Csodálatos körmök, egyedi dizájn, minőség a kéz- és lábápolásban? A Perfect Nails akciós újság két-három havonta szenzációs akciókkal várja szépségrajongó vásárlóit! Az éppen aktuális Perfect Nails katalógus itt található. A legújabb Perfect Nails akció kezdete: 2024.05.30.

A legújabb Perfect Nails akció Perfect Nails Akciós újság káprázatosan szép, egyedi szépségápolási cikkekkel várja vásárlóit: csütörtöktől 05.30.

 

 

A Perfect Nails bemutatása

Shop

A Perfect Nails 1992-ben kezdte meg történetét az alapító Székely György családi vállalkozásaként. Kék könyve kiemelkedő azóta is, mintegy alappillére az iparnak, mivel összegzi mind a kéz-, mind a lábápolás összes ismeretanyagát. Székely Imola, Székely György lánya magában a termékfejlesztésben is kivette részét. Imola átvette apjától a céget és 2004-ben már Györgyei Attilával együtt vezette azt. A cég ekkorra már megújult, trendi köröm dizájnokkal, modern arculatváltással, új színekkel, fazonokkal állt elő és folyamatosan bővítette szépségápolási cikkeinek skáláját is. A Perfect Nails online megjelenése, a digitális készletek felhalmozása, a sikeres marketing tevékenységének köszönhetően nagy profitot és elismertséget hozott országos és később nemzetközi szinten is. Erőteljes katalógus építésbe kezdtek, NSI képzések jelentek meg országszerte, majd az ORLY márka kizárólagos képviseletét is megkapták. 2006-ban Győr-Moson-Sopron megyében és Romániában is hódítóútra indult a márka. Országos Körömnapokat vezettek be, mely óhatatlanul nagyon népszerűvé vált a körömépítők és szépségápolással foglalkozók körében. Nagy sikert értek el a Perfect Bond folyékony tapadófilm és a Meisinger csiszolófejek bevezetésével is. Versenyeken jelentős díjakat zsebeltek be és 2008-ban a Sara Beauty Spa brand is a piacra került. Kiemelkedő szerep jutott a szakoktató képzéseknek is. A Nail Store Budapest nyitása, a Körömpalota megjelenése, Európa bajnokságon való részvétel mind-mind mérföldkövei voltak a Perfect Nailsnek. 2012-ben olasz és portugál piacra lépés következett, majd Tóth Gabi lett a Perfect Nails arca. 2013-ban Görögországban, Franciaországban, Belgiumban, Kanári szigeteken is debütált. 2014-ben a Nail & Beauty trendmagazin 16 oldalas, havi kétszer megjelenő kiadása is rendkívüli népszerűségnek örvendett. 2015-ben megalkották a szalonkereső applikációt, 2017-ben már OKJ képzéseket hitelesítettek a leányvállalat Nail & Beauty Academy Kft. alatt. 

Magyarországon 100 viszonteladó és 1500 műkörömépítő partnert regisztrálnak: Budapesten, Baján, Egerben, Gyöngyösön, Miskolcon, Székesfehérváron és még sok helyütt. Térképes bemutató a hálózatról itt érhető el: perfectnails.hu.

Nyitvatartásuk: hétfőtől csütörtökig délelőtt 9.00 órától este 18.00 óráig, pénteken 9.00 órától délután 15.00 óráig, szombaton 9.00 órától 14.00 óráig. Vasárnap zárva tartanak.

Egyéb hasonló termékpalettával rendelkező üzletek ajánlatait is megtalálja a Kimbino weboldalon, többek között a következő áruházakban: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika.

A Perfect Nails készlet

Assortment

Kéz- és lábápolás, valamint kozmetikumok mesterfokon! Sara Beauty Spa termékek, masszázs-testkezelés, manikűr és pedikűr kozmetikumok a legkelendőbbek.

Perfect Beauty Magazinja egy évi 6 alkalmas termékismertető, amelyben műköröm ötletbazár, aktuális trendek, stílusok cikkeit olvashatja az érdeklődő. A Perfect Nails évi kétszer Perfect Day rendezvényekkel van jelen az ország különböző pontjain.

Az aktuális Kimbino Perfect Nails Akciós újság hatalmas ajánlat gyűjtemény, amelyből kedvére szemezgethet, akármilyen termék megvásárlásáról is legyen szó, rendkívül jutányos áron.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS