Kimbino
Kimbino

Herbária akciós újság 2023.09.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Herbária
HIRDETÉS

Herbária akciós újság - lapozható katalógus

AKCIÓS ÚJSÁG KIVÁLÓ HERBÁRIA TERMÉKEKKEL

3/5
Actual brochure

A Herbária gyógynövényekből készült közkedvelt termékei minden bizonnyal megtalálhatóak a háztartások többségében. Amikor lehetséges, a beszerzésüket megéri a Herbária akciós újság (Herbária - Mono Gyógynövény teák) ajánlataihoz igazítani, mert így a jó minőség kedvező árral párosul. A jelenleg érvényes Herbária újság kedvezményeit 06.06. - 06.20. között tudja kihasználni - és hogy megtudja, miből válogathat, lapozza fel a Herbária szórólap online változatát itt.

Mivel honlapunkon mindig elhelyezzük a Herbária akciós katalógus aktuális számát, legközelebb is keressen fel bennünket! A könnyű tájékozódás érdekében ajánlott elmenteni címünket, így bármikor kéznél lesznek akár a Herbária akciók, akár egyéb akciós ajánlatok az okostelefonján. A takarékoskodás alapvető módja, ha a vásárlásnál az árengedménnyel kínált termékeket részesíti előnyben - és amennyiben a Herbária akciós újság tartalmára kíváncsi, immáron szükségtelen a nyomtatott reklámújság beszerzése.

A HERBÁRIA HÉT ÉVTIZEDE

Shop

 A Herbária 1949-ben alakult, akkor még Selyemgubóforgalmi Vállalatként, de hamarosan a mai napig jól ismert profillal működő Gyógynövényforgalmazó Szövetkezeti Közös Vállalattá vált. Bár a 90-es években magántulajdonba került cég korábbi monopolhelyzete megszűnt, a Herbária név egybeforrott a gyógynövények, gyógynövényből készült termékek fogalmával. E cég éppúgy foglalkozik a gyógynövények felvásárlásával, mint azok feldolgozásával, illetve a termékértékesítéssel.

A vállalat célja, hogy a népgyógyászati hagyományok, a modern kutatási eredmények és a fejlett termelési módszerek eredményeképp kiváló minőségű termékekkel álljon a vásárlóközönség szolgálatára. Törekvéseik része a termékkínálat bővítése, vagyis a klasszikus gyógynövényteák mellett ma már sok egyéb formában is élvezhetjük a gyógynövények jótékony hatását.

A választék részét képezik a gyógyteák akár tasakolva, akár filteres kiszerelésben; valamint a különféle teakeverékek és élvezeti teák. Gyógynövényalapú kozmetikumok, élelmiszerféleségek (szörpök, reformélelmiszerek), étrendkiegészítők és egyéb gyógytermékek szintúgy megtalálhatóak a termékpalettán.

A Herbária termékekhez való hozzájutás nem jelenthet gondot - már csak azért sem, mert ezek értékesítése számtalan üzletben, patikában, drogériában, szuper- és hipermarketben folyik. A termékkört ráadásul Herbária szaküzletekben is forgalmazzák Balassagyarmattól Veszprémig, Pécstől Salgótarjánig. E szaküzletek részben saját üzemeltetésűek, részben franchise-rendszerűek; számuk országos szinten száz fölötti és egyre bővül - vidéken és a fővárosban egyaránt sok helyen működik ilyen bolt, amelyben a Herbária termékeken túl más gyártók egészségtudatos fogyasztóknak hasznos cikkeit is árusítanak.

A Herbária hivatalos weboldalán, amely a herbaria.hu címen kereshető fel, a teljes boltlistát megtekintheti az egyes üzletek nyitvatartásával egyetemben. Ezek általában a települések jól megközelíthető, frekventált pontjain vannak, például plázákban vagy hipermarketek mellett. A honlapon kapott helyet a Herbária webáruház, amellyel igény szerint kiváltható a boltok felkeresése. A webes felület praktikus eleme, hogy a termékválaszték egészségügyi problémák, egészségmegőrzési szempontok alapján is rendszerezve van.

A Herbária akciókat honlapunk 'Egészség és Szépség' részében találja - itt más, ebben a kiskereskedelmi szegmensben aktív magyarországi üzletláncok (például: Müller, Rossmann, Avon, Vianni, Oriflame, Pingvin Patika, Alma Gyógyszertárak, DM Drogerie Markt, Marionnaud és Kulcs Patika) legfrissebb reklámkiadványait ugyancsak megleli. Ha ezeket szintén végiglapozza, máris nagyobb az esélye annak, hogy ami az ön számára aktuálisan érdekes, azt valahol akciósan tudja megvásárolni, akár a Herbária márkanévvel fémjelzett termékek egyéb üzletekben is forgalmazott köréből. A Herbária szórólap mellett tehát a nálunk egy helyre összegyűjtött többi akciós újságot is rendszeresen nézze át!

AKCIÓS HERBÁRIA TERMÉKEK AZ EGÉSZSÉG SZOLGÁLATÁBAN

Assortment

 Az adott hónapra vonatkozó (azaz jelenleg Június során érvényes) Herbária akciós szórólap hozzájárul ahhoz, hogy az egyre fontosabbnak tekintett egészségmegőrzés, egészségtudatos életmód anyagi vonzata kedvezőbb legyen. A Herbária akciós újság (Herbária - Mono Gyógynövény teák) a gyógynövény-üzletlánc egységeiben forgalmazott termékekhez kapcsolódó árengedményeket mutatja be, tehát ami e kiadványból megragadja az ön figyelmét, azt a Herbária szaküzletekben (országszerte például itt: ) tudja ezen a kedvezményes áron beszerezni.

A KIMBINÓVAL EGYSZERŰBB ÉS KÖRNYEZETBARÁTABB

Kimbino App

 Fentiekből is kitűnik, hogy a Kimbino legfőbb szolgáltatása, vagyis az aktuális reklámújságok egyetlen helyen felvonultatott, kategóriákba rendszerezett, számítógépen avagy okostelefonon bármikor megtekinthető gyűjteménye a mindennapi háztartásvezetés hasznos segédeszköze. Nem túlzás azt mondani, hogy a bevásárlás előkészületei során a Kimbino weblap vagy mobilapplikáció mindig fontos szerepet tölthet be.

A kimbino.hu címen betölthető Kimbino-honlap, illetve a telefonjára telepíthető Kimbino alkalmazás azonban nem pusztán az idő- és pénzmegtakarítás előnyét kínálja. Figyelemre méltó ugyanis a környezetvédelmi aspektus is: minél többen élnek ezekkel a lehetőségekkel, annál kevesebb papírra nyomtatott reklámújságra lesz szükség. Ha a Herbária ajánlatokat és minden egyéb akciót online felületeinken követi figyelemmel, akkor ennyivel ön is hozzájárul bolygónk és környezetünk megóvásához.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Bor
Tea
Kerti bútor
Bőr sminklemosó
Borotválkozás utáni balzsam
Női alsó
Izotóniás ital
Egész csirke
Ice tea
Kakukkfű
Zöld tea
Erősítő
Kézi mixer
Kerti hinta
Hús
Fehér rum
Darált hús
Török mogyoró
Egész kacsa
Chia mag

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS