KimbinoKimbino
Logo Tchibo - Egyéb
3/5

Tchibo akciós újság + BLACK FRIDAY

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

“Különleges, ötletes és szeretni való” - a Tchibo szinte invitálja az embert egy zamatos kávéra! A Tchibo azonban sokkal több, mint gondosan kiválogatott pörkölt kávészemekből főzött kávé. Maga a vállalat óriási léptekben terjesztette ki territóriumát és árucikkeinek választékát egyaránt.  A Tchibo akciós újság szemet kápráztató akciókkal várja a legjobb kávé-, divat-, szépségápolási cikkek rajongóit! Az aktuális Tchibo katalógus itt található. Az éppen aktuális Tchibo akció Tchibo - Akciós újság a következő időszakra érvényes: hétfőtől 11.29.

A Tchibo Bemutatása

A Tchibo az egyik legnagyobb német fogyasztói cikk és kiskereskedelemmel foglalkozó vállalat. 1945-ben két hamburgi kereskedő, Max Herz és Carl Tchilling úttörő kereskedési gyakorlatba fogott, postai úton juttatták el pörkölt kávéjukat a vásárlókhoz. Vásárlóik kétféle csomagolásban: fémdobozban, vagy erős anyagból készült zsákban kapták kézhez kávéjukat. A Tchibo a Tchilling név és a “babszem” német szóból (Bohne) keletkezett és egy kis piros szórólap- és magazinfigura volt. Pionírként indult a Tchibo magazin 1952-ben, mely cikkeket és novellákat közölt. Témái között szerepeltek divat- és szépségápolási tanácsok, szabásminták. 1954-ben debütált a Gold-Mocca márka, amely 9 különböző fajtájú kávéból készül. 1955-ben nyílt meg legelső üzletük, melyben vásárlás előtt lehetőség nyílt kóstolóra. 1958-ban a Tchibo már 77 üzletet mondhatott magáénak Németország területén.

A Tchibo reklámok egészen az 1980-as évekig ugyanazzal a színésszel, Wensley Ivan Frederick William Pithey főszereplésével készültek. A kávé útját az ültetvényektől a csészéig mutatták be. Az elkövetkezendő években a Tchibo mobil pékségeket hozott létre, majd Hamburg után Berlinben is elindult a második pörkölőüzem. A Picco presszógépek és a “Feine Milde” kávé tarolt az eladási listán és a Tchibo híres szimbóluma, a gőzölgő barna kávészem örökre bevésődött az emberek fejébe. Kávén és pékárun kívül 1987-től a szupermarketben használati cikkeket is kezdtek árusítani. Az 1990-es évek elején már Európa középső és keleti részein is terjeszkedett. 1992-ben nyitott irodát Budapesten. A Tchibo a kezdetektől fogva folyamatosan a megújulást kereste, új témákkal nyitott, behálózta a vendéglátó egységeket is. A “Minden héten új világ” szlogen új árucikkek forgalomba hozására is utalt. Felvásárolta az Eduscho-t, majd a millenniumi évben sorra nyitotta üzleteit a világban: Angliában, Romániában, Ausztriában, Svájcban. Később belépett a pénzvilágba és a turizmusba is. Megindult az online vásárlás, a sport terjeszkedése (golfpályákon golf órákkal), ékszerek, autók eladása. Ezen kívül jegyárusítás, virágküldés, saját mobiltelefon, Cafissimo, a 3 külön típusú kávékészítő is megjelent. 2008 óta ismeretes a Tchibo Plus rendkívül jó ár-érték arányban árusít programcsomagos utazást is.

Üzletei kávé bárral, Cafissimo kapszulás kávéfőző rendelés leadással, teákkal, gyermekjátékokkal, ruházati termékekkel, valamint sport-és műszaki cikkekkel felszereltek, a következő városokban találhatók: Budapest, Győr, Budaörs, Pécs és Kecskemét.

Nyitvatartásuk: hétfőtől szombatig délelőtt 9.00 órától este 21.00 óráig, vasárnaponként délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig.

A Tchibo leárazásait heti rendszerességgel, külön témakörök bevezetésével hirdeti. Hírlevelek, visszavásárlási garancia, promóciók, kiárusítás, kuponok, ajánlatok és a pontgyűjtő rendszerű hűségprogram mind-mind színesíti a Tchibo marketing palettáját. Ha mégis úgy gondolnánk, egy versenytársa jobb árat kínál, csak győződjünk meg a többiek kínálatáról: Alma Gyógyszertárak, AlphaZoo, Betly, Brendon, eBizsu, Fressnapf, Gyöngy Patikák, Herbaház, KOCKAÁRUHÁZ és Kulcs Patika.

A Tchibo Kínálat

A Tchibo weboldalán óriási választékot talál, bármire is van szüksége: www.tchibo.hu. Kávé, női-, férfi-, gyermek- és babaruházat, lakberendezés és kert, sport és szabadidő kategóriákból kedvére válogathat. Kávé és kávéfőző mellett kültéri bútor, dekoráció, piknikhez kiegészítő, női szettek, szabadidőruhák, pizsamák, női fehérneműk, hálóruhák, lovas gyerekruhák, férfi ruházat, kutya és macska ruházat, fürdőszoba kiegészítők, textil, szépségápolási eszközök, bútorok és lakberendezési kiegészítők, jóga és fitnesz ruhák széles választéka várja a vásárlókat.

Hírlevélre való feliratkozás 10% vásárlási kedvezményre jogosít fel az első vásárlás alkalmával. 

Az aktuális Kimbino Tchibo - Akciós újság átlátható, hasznos lista az összes olyan árucikkről, amelyet meg kívánunk vásárolni. Segít spórolni, hogy több maradjon arra, amit még szeretnénk beszerezni.

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén vagy laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

Tchibo BLACK FRIDAY 2021

Black Friday, a bevásárlás ünnepe megérkezett, már Tchibo üzleteibe is. Böngéssze a különleges Black Friday kedvezményeket a 2021 -es évben, Tchibo szórólapjaiban! A jelenlegi szórólap címe Tchibo - Akciós újság, amely érvényes hétfőtől 2021.11.29. dátumtól. Ne hagyja ki a lehengerlő Tchibo Black Friday akciókat! Ebben a kategóriában: Egyéb, még több szórólapot talál Black Friday akciókkal!
Ha már most a Karácsonyi ajándékok vásárlásán gondolkozik, és inspirációt keres, lapozza át az összes Black Friday szórólapot, és mentse el őket! A Kimbino segítségével megtalálhatja a legjobb kedvezményeket a Black Friday napján is.
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Tchibo -
  • Bajcsy-Zsilinszky utca 11
  • Budai út 1
  • Neumann János utca 1
  • Kerepesi út 9
  • Korona utca 2
  • Vak Bottyán utca 75