Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Tchibo akciós újság 2024.06.24. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Tchibo

Tchibo Akciós Újság

Tchibo akciók

3/5
Actual brochure

“Különleges, ötletes és szeretni való” - a Tchibo szinte invitálja az embert egy zamatos kávéra! A Tchibo azonban sokkal több, mint gondosan kiválogatott pörkölt kávészemekből főzött kávé. Maga a vállalat óriási léptekben terjesztette ki territóriumát és árucikkeinek választékát egyaránt.  A Tchibo akciós újság szemet kápráztató akciókkal várja a legjobb kávé-, divat-, szépségápolási cikkek rajongóit! Az aktuális Tchibo katalógus itt található. Az éppen aktuális Tchibo akció Tchibo Akciós újság a következő időszakra érvényes: 06.26. - 07.14.

 

 

A Tchibo Bemutatása

Shop

A Tchibo az egyik legnagyobb német fogyasztói cikk és kiskereskedelemmel foglalkozó vállalat. 1945-ben két hamburgi kereskedő, Max Herz és Carl Tchilling úttörő kereskedési gyakorlatba fogott, postai úton juttatták el pörkölt kávéjukat a vásárlókhoz. Vásárlóik kétféle csomagolásban: fémdobozban, vagy erős anyagból készült zsákban kapták kézhez kávéjukat. A Tchibo a Tchilling név és a “babszem” német szóból (Bohne) keletkezett és egy kis piros szórólap- és magazinfigura volt. Pionírként indult a Tchibo magazin 1952-ben, mely cikkeket és novellákat közölt. Témái között szerepeltek divat- és szépségápolási tanácsok, szabásminták. 1954-ben debütált a Gold-Mocca márka, amely 9 különböző fajtájú kávéból készül. 1955-ben nyílt meg legelső üzletük, melyben vásárlás előtt lehetőség nyílt kóstolóra. 1958-ban a Tchibo már 77 üzletet mondhatott magáénak Németország területén.

A Tchibo reklámok egészen az 1980-as évekig ugyanazzal a színésszel, Wensley Ivan Frederick William Pithey főszereplésével készültek. A kávé útját az ültetvényektől a csészéig mutatták be. Az elkövetkezendő években a Tchibo mobil pékségeket hozott létre, majd Hamburg után Berlinben is elindult a második pörkölőüzem. A Picco presszógépek és a “Feine Milde” kávé tarolt az eladási listán és a Tchibo híres szimbóluma, a gőzölgő barna kávészem örökre bevésődött az emberek fejébe. Kávén és pékárun kívül 1987-től a szupermarketben használati cikkeket is kezdtek árusítani. Az 1990-es évek elején már Európa középső és keleti részein is terjeszkedett. 1992-ben nyitott irodát Budapesten. A Tchibo a kezdetektől fogva folyamatosan a megújulást kereste, új témákkal nyitott, behálózta a vendéglátó egységeket is. A “Minden héten új világ” szlogen új árucikkek forgalomba hozására is utalt. Felvásárolta az Eduscho-t, majd a millenniumi évben sorra nyitotta üzleteit a világban: Angliában, Romániában, Ausztriában, Svájcban. Később belépett a pénzvilágba és a turizmusba is. Megindult az online vásárlás, a sport terjeszkedése (golfpályákon golf órákkal), ékszerek, autók eladása. Ezen kívül jegyárusítás, virágküldés, saját mobiltelefon, Cafissimo, a 3 külön típusú kávékészítő is megjelent. 2008 óta ismeretes a Tchibo Plus rendkívül jó ár-érték arányban árusít programcsomagos utazást is.

Üzletei kávé bárral, Cafissimo kapszulás kávéfőző rendelés leadással, teákkal, gyermekjátékokkal, ruházati termékekkel, valamint sport-és műszaki cikkekkel felszereltek, a következő városokban találhatók: Budapest.

Nyitvatartásuk: hétfőtől szombatig délelőtt 9.00 órától este 21.00 óráig, vasárnaponként délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig.

A Tchibo leárazásait heti rendszerességgel, külön témakörök bevezetésével hirdeti. Hírlevelek, visszavásárlási garancia, promóciók, kiárusítás, kuponok, ajánlatok és a pontgyűjtő rendszerű hűségprogram mind-mind színesíti a Tchibo marketing palettáját. Ha mégis úgy gondolnánk, egy versenytársa jobb árat kínál, csak győződjünk meg a többiek kínálatáról: eBizsu, Betly, Office Depot, AlphaZoo, KOCKAÁRUHÁZ, PatikaPlus, MALL.HU, Brendon, Fressnapf és Zooplus.

A Tchibo Kínálat

Assortment

A Tchibo weboldalán óriási választékot talál, bármire is van szüksége: tchibo.hu. Kávé, női-, férfi-, gyermek- és babaruházat, lakberendezés és kert, sport és szabadidő kategóriákból kedvére válogathat. Kávé és kávéfőző mellett kültéri bútor, dekoráció, piknikhez kiegészítő, női szettek, szabadidőruhák, pizsamák, női fehérneműk, hálóruhák, lovas gyerekruhák, férfi ruházat, kutya és macska ruházat, fürdőszoba kiegészítők, textil, szépségápolási eszközök, bútorok és lakberendezési kiegészítők, jóga és fitnesz ruhák széles választéka várja a vásárlókat.

Hírlevélre való feliratkozás 10% vásárlási kedvezményre jogosít fel az első vásárlás alkalmával. 

Az aktuális Kimbino Tchibo Akciós újság átlátható, hasznos lista az összes olyan árucikkről, amelyet meg kívánunk vásárolni. Segít spórolni, hogy több maradjon arra, amit még szeretnénk beszerezni.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén vagy laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is tudatos, legyen környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Kávé
Narancs
Lime
Fejhallgató
Táska
Matrac
Ruha
Nadrág
Rövidnadrág
Zokni
Kesztyű
Öv
Hajgumi
Bokazokni
Mogyoró
Kulacs
Sportmelltartó
Cafissimo

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS