KimbinoKimbino
Logo TTL  - Otthon, kert
3/5

TTL akciós újság (2022.01.10.-tól/töl érvényes)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
3/5
Actual brochure

Beköszöntött a tavasz, a nyár, új színekkel frissítené fel a szobákat? Tekintse meg a TTL - Akciós újság-t, ami minden hónapban új ajánlatokat gyűjt egybe, hogy akár havonta átöltöztethesse lakását! Élénk vagy inkább nyugtató színeket ajánlanak a szaktanácsadók a következő időszakra? Nézze meg akciós újságjukat, ami erre az időszakra érvényes: 2022.01.10. - 2022.01.31.

A TTL vállalkozás bemutatása

Dél-Németországban jött világra a Tapeten-TeppichbodenLand cég 1974-ben. Tapéta-Szőnyegpadló Világ (TSzL) magyarosítás helyett maradt „TTL akció” minden árcímke mellett a polcon. A Vasfüggöny lehullásával (talán őket kérték fel a Függöny újratervezésére, s ők inkább megszabadították tőle Európát) terjeszkedni kezdtek más német tartományokban és 1992-ben az egyetlen külföldi célterületük Magyarország lett, ahol 10 üzlethelyiségben várták a vásárlókat. A 2010-es évekre visszavonulót fújt a német anyavállalat és csupán kettő üzlet viseli továbbra is a TTL márkanevet.

Az alapító filozófiáját megtartották, azaz minőségi termékeket kínálnak szakszerű kiszolgálással. Szép otthont, jó áron! – mondják a TTL-es munkatársak, s hogy ez igaz-e, azt állapítsa meg Ön is maga, nézze meg a többi lakberendezési üzlet kínálatát, árajánlatát: Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill és Merkury Market.

Szolgáltatásaik: szaktanácsadás, függönyszerviz, függönyvarrás (a TTL-ben vásárolt függönyöket ingyen megvarrják), szőnyegszegés. Segítséget nyújt a www.ttl.hu honlapjuk a függönyök saját tervezéséhez, a nem illesztős tapétatekercs kiszámolásához egy helységre. Elmagyarázzák a szőnyegek színhatásait, a termékek piktogramjait, és a különböző anyagok tisztításának lehetőségeit. Nézze csak meg a felső menüsoron a „hasznos tanácsok” fület.

Mit lehet kapni a TTL-ben?

Átalakították a lakást, házat? Új helyre költözött és frissítené a falakat, az elrendezést? Miután a lakóhelyiség falait, nyílászáróit késznek tekinti, jöhet lakberendezés finomabb területe: az apróságok, a dekoráció. Padlóra padlószőnyeg, szőnyeg, futószőnyeg, szennyfogó lábtörlő, laminált padló, PVC padló, LVT vízálló padlóburkolat, műfű kapható. Nézze meg a TTL akciókat online is! Falra tapéta, poszter. Dekoráció kategóriában asztalterítők, fürdőszobai elemek, párnák várják Önt. Ablakra fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, karnis és árnyékolási elemek várják leendő használóikat.

Látható egy „akció” fül a TTL honlapján, ahol felsorolnak néhány leárazott elemet. Viszont javasolt ennek böngészése és a TTL akciós újság lapozgatása helyett is személyesen ellátogatni a debreceni vagy miskolci üzletbe, hiszen helyszínen megtapasztalható a drapéria érintése, igazi színe. Esetleg még alkudni is lehet.

A Kimbino minden akciót megmutat

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo TTL  -
  • Balmazújvárosi út
  • Dorozsmai út 23
  • Váci út
  • Hunyadi János út 17
  • Soroksári út 123