Kimbino
Kimbino

TTL akciós újság 2024.06.04. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
TTL
HIRDETÉS
HIRDETÉS
TTL
HIRDETÉS
HIRDETÉS

TTL akciós újság

TTL akciós újság

3/5
Actual brochure

Beköszöntött a tavasz, a nyár, új színekkel frissítené fel a szobákat? Tekintse meg a TTL Akciós újság-t, ami minden hónapban új ajánlatokat gyűjt egybe, hogy akár havonta átöltöztethesse lakását! Élénk vagy inkább nyugtató színeket ajánlanak a szaktanácsadók a következő időszakra? Nézze meg akciós újságjukat, ami erre az időszakra érvényes: keddtől 2024.06.04., itt böngészhetitek.

A TTL vállalkozás bemutatása

Shop

Dél-Németországban jött világra a Tapeten-TeppichbodenLand cég 1974-ben. Tapéta-Szőnyegpadló Világ (TSzL) magyarosítás helyett maradt „TTL akció” minden árcímke mellett a polcon. A Vasfüggöny lehullásával (talán őket kérték fel a Függöny újratervezésére, s ők inkább megszabadították tőle Európát) terjeszkedni kezdtek más német tartományokban és 1992-ben az egyetlen külföldi célterületük Magyarország lett, ahol 10 üzlethelyiségben várták a vásárlókat. A 2010-es évekre visszavonulót fújt a német anyavállalat és csupán kettő üzlet viseli továbbra is a TTL márkanevet.

Az alapító filozófiáját megtartották, azaz minőségi termékeket kínálnak szakszerű kiszolgálással. Szép otthont, jó áron! – mondják a TTL-es munkatársak, s hogy ez igaz-e, azt állapítsa meg Ön is maga, nézze meg a többi lakberendezési üzlet kínálatát, árajánlatát: JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Pepco, Kika, Mömax, Diego, Praktiker és IKEA.

Szolgáltatásaik: szaktanácsadás, függönyszerviz, függönyvarrás (a TTL-ben vásárolt függönyöket ingyen megvarrják), szőnyegszegés. Segítséget nyújt a ttl.hu honlapjuk a függönyök saját tervezéséhez, a nem illesztős tapétatekercs kiszámolásához egy helységre. Elmagyarázzák a szőnyegek színhatásait, a termékek piktogramjait, és a különböző anyagok tisztításának lehetőségeit. Nézze csak meg a felső menüsoron a „hasznos tanácsok” fület.

Mit lehet kapni a TTL-ben?

Assortment

Átalakították a lakást, házat? Új helyre költözött és frissítené a falakat, az elrendezést? Miután a lakóhelyiség falait, nyílászáróit késznek tekinti, jöhet lakberendezés finomabb területe: az apróságok, a dekoráció. Padlóra padlószőnyeg, szőnyeg, futószőnyeg, szennyfogó lábtörlő, laminált padló, PVC padló, LVT vízálló padlóburkolat, műfű kapható. Nézze meg a TTL akciókat online is! Falra tapéta, poszter. Dekoráció kategóriában asztalterítők, fürdőszobai elemek, párnák várják Önt. Ablakra fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, karnis és árnyékolási elemek várják leendő használóikat.

Látható egy „akció” fül a TTL honlapján, ahol felsorolnak néhány leárazott elemet. Viszont javasolt ennek böngészése és a TTL akciós újság lapozgatása helyett is személyesen ellátogatni a debreceni vagy miskolci üzletbe, hiszen helyszínen megtapasztalható a drapéria érintése, igazi színe. Esetleg még alkudni is lehet.

A Kimbino minden akciót megmutat

Kimbino App

A Kimbino összegyűjti Önnek az aktuális, kedvező ajánlatokat, így Önnek nem kell szórólapok tömkelegét magával cipelnie bevásárlásaihoz. A Kimbino.hu weboldalnak és a Kimbino alkalmazásnak köszönhetően mindig kéznél lehetnek a legütősebb akciók, melyeket akár telefonján, táblagépén, akár laptopján magával vihet. A Kimbino nemcsak azért nagyszerű asszisztens, mert megkönnyíti felhasználói dolgát, pénzt és időt spórolva, hanem mert törődik a környezetkíméléssel – papír alapú, nyomtatott szórólapokat nem használ, csakis online verziójú katalógusokat mutat be Önnek hétről hétre, elősegítve így a zöld gondolkodást. Legyen Ön is környezettudatos! Használja a Kimbinót!

HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS