Kimbino
Kimbino

Egészség és Szépség - Akciós újságok

A legújabb különleges ajánlatokat keresi a Egészség és Szépség kategóriában? A Kimbino összegyűjtötte és rendszerezte Önnek a kategóriát. Tekintse meg a kedvenc üzletei szórólapjait, amelyekben hatalmas akciók találhatók.
Ne felejtse megtekinteni a legnépszerűbb márkákat Avon, Rossmann, DM Drogerie Markt, Müller, Gyöngy Patikák, Vianni, Alma Gyógyszertárak, BENU Gyógyszertárak, Pingvin Patika és Kulcs Patika és sok mást.

Tervezze meg a következő bevásárlását precízebben a Kimbinonak köszönhetően. Jelenleg 3 online szórólapok elérhetőek Egészség és Szépség kategóriában, Önnek rendszerezve. Tekintse meg például: Ha érdeklődik a legújabb akciókról és szórólapokról városában, akkor a képernyő jobb oldalán a keresőbe beírhatja a városának nevét vagy pedig kiválaszthatja az alábbi listából Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc.

Ha nem szeretne kihagyni egyetlen különleges ajánlatot sem kedvenc üzletláncából, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat Kimbino, így gyorsabban tudja böngészni a szórólapjainkat.
Csatlakozzon hozzánk és mondjon nemet a papír szórólapokra! A Kimbinoval mindig kéznél van minden akció Egészség és Szépség kategóriában, bárhol és bármikor a nap 24 órájában. Tervezze meg előre vásárlását és spóroljon még ma!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS