KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Joghurt - a legjobb ajánlatok és akciók

A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: joghurt! A(z) joghurt akciós ajánlatát megtalálja 7 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

Jelenleg ezekben a boltokban kapható akciós joghurt: Aldi, PENNY, Lidl, Spar és Auchan. A kedvezményes árakat a következő reklámújságok lapjain leli:

Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) Tej, Vaj, Sajt, Tojás és Olaj akciós ajánlatai között. Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Velünk napról napra újabb termékek újabb akcióira bukkanhat. Ha egyetlen nagyszerű akcióról sem akar lemaradni, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat - így mindig naprakész lehet.

Joghurt és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör