KimbinoKimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Hipermarketek - akciós újságok

Összegyűjtöttük kedvenc üzletei legújabb speciális ajánlatait Hipermarketek kategóriában. A Kimbino gyorsan segít megtalálni az akciókat és spórolni vásárlás közben. Ne felejtse megtekinteni a legnépszerűbb márkákat PENNY, Lidl, Spar, Aldi, Tesco, CBA Príma, COOP, EcoFamily, Auchan és Interspar és sok mást.

Tervezze meg a következő bevásárlását precízebben a Kimbinonak köszönhetően. Jelenleg 3 online szórólapok elérhetőek Hipermarketek kategóriában, Önnek rendszerezve. Tekintse meg például:

Tudta, hogy az ajánlatok városonként eltérhetnek? Magyarország legnépszerűbb városai: Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc. Tekintse meg a szórólapokat különböző városokból vagy írja be városa nevét a keresőbe az jobb felső sarokban!

Ha nem szeretne kihagyni egyetlen különleges ajánlatot sem kedvenc üzletláncából, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre vagy töltse le applikációnkat Kimbino, így gyorsabban tudja böngészni a szórólapjainkat. Szeretnénk visszaszorítani a hulladék mennyiségét, örülünk, hogy a Kimbinot választotta, amely több ezer szórólap helyett online böngészhető opciót nyújt a felhasználóinak. A legújabb különleges ajánlatokat Hipermarketek kategóriában bármikor böngészheti, bárhol is jár. Nagyszerű, nemde?

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör