Kimbino
Kimbino

Egyéb - Akciós újságok

A legújabb különleges ajánlatokat keresi a Egyéb kategóriában? A Kimbino összegyűjtötte és rendszerezte Önnek a kategóriát. Tekintse meg a kedvenc üzletei szórólapjait, amelyekben hatalmas akciók találhatók.
A legnépszerűbb márkák Fressnapf, Tchibo, PatikaPlus, AlphaZoo, eBizsu, Betly, MALL.HU, Office Depot, KOCKAÁRUHÁZ és Brendon, de oldalunkon megtalálhat sok más márkát is.

Tervezze meg a következő bevásárlását precízebben a Kimbinonak köszönhetően. Jelenleg 3 online szórólapok elérhetőek Egyéb kategóriában, Önnek rendszerezve. Tekintse meg például: Ha érdeklődik a legújabb akciókról és szórólapokról városában, akkor a képernyő jobb oldalán a keresőbe beírhatja a városának nevét vagy pedig kiválaszthatja az alábbi listából Budapest, Debrecen, Szeged, Kecskemét és Miskolc.

Ha szeretne folyamatosan értesülni kedvenc üzletei legújabb ajánlatairól, akkor töltse le applikációnkat Kimbino, amely folyamatosan értesíti az új szórólapokról. Mostantól az akciók követése egyszerű, mint az egyszeregy.
Köszönjük, hogy a Kimbinot választotta! Felejtse el a papíralapú szórólapokat, amelyek nincsenek kéznél, amikor szükség volna rájuk. A Kimbinoval 0-24 hozzáférhet a legújabb szórólapokhoz kategóriákra bontva Egyéb, miközben a környezetnek is kedvez a kevesebb papírhulladékkal. Nagyszerű nemde?
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS