Kimbino
Budapest x
Kimbino
Budapest x
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Budapest - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.04.18.

Lidl üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Budapest akciós újság

 

A Lidl, Magyarország egyik vezető diszkont üzletlánca, büszkén szolgálja a vásárlókat Budapest-szerte. E város gazdag történelmi hátterével és élénk kulturális életével méltán vonzza magára a figyelmet. A Lidl üzleteiben garantáltan megtalálja mindazt, amire a mindennapi élethez szüksége lehet.


Budapest: Város a kontrasztok találkozásával

Budapest, a Duna két partján elterülő nagyváros lenyűgöző kontrasztokkal rendelkezik. A történelmi műemlékek és modern épületek harmonikus egységet alkotnak, miközben a pezsgő éjszakai élet és a kulturális események színessé teszik a mindennapokat. A magyar főváros híres fürdőiről és kávéházi kultúrája igazi élményt nyújt minden látogatónak.


Kiváló ajánlatok a budapesti Lidl üzletekben

A Lidl budapesti áruházaiban folyamatosan különleges akciókkal és kedvezményekkel várják a vásárlókat. Az aktuális budapesti Lidl akciós katalógusban rengeteg kiváló ajánlat található, amelyek a mindennapi élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkekig sok mindenre kiterjednek. A Lidl rendszeresen frissíti kedvező ajánlatait, melyekről részletes tájékoztatást talál a budapesti Lidl akciós újságban itt. Ne maradjon le a remek lehetőségekről, mert így spórolhat a vásárlásai során.


Lidl nyitvatartás Budapesten

A budapesti Lidl áruházak változatos nyitvatartással várják Önt. Az üzletek általában hétköznap 8:00 és 20:00 óra között tartanak nyitva, szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között állnak a vásárlók rendelkezésére. Azonban ne feledje, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig érdemes ellenőrizni a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) az aktuális állapotot.


Hogyan segít a Kimbino a pénzmegtakarításban?

A Kimbino internetes oldal és mobilapplikáció (letölthető innen: Kimbino) segít Önnek abban, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban. A Kimbino révén kényelmesen böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindig a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. Továbbá a Kimbino segítségével egyéb hasonló kategóriájú üzletek ajánlatait is felfedezheti, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Ismerje meg, hogyan takaríthat meg pénzt könnyen és egyszerűen a Kimbino segítségével.

Élje meg a kényelmet és a megspórolt pénz örömét egyaránt a budapesti Lidl áruházakban! Ne habozzon, látogasson el hozzánk és fedezze fel az aktuális Lidl akciókat és ajánlatokat. A következő akciós katalógus 2024.04.18. kezdettel érvényes. Legyen naprakész a Kimbino alkalmazás segítségével!

 

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Keresés
Budapest x
Kimbino
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!