Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest
HIRDETÉS

PENNY Budapest akciós katalógus lapozható formában - új akciós újság 2024.07.18. kezdettel

HIRDETÉS
PENNY

PENNY üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

További újságok a kategóriában

Áruház és város: Penny Budapest - akciós újság

 

Üdvözöljük a gazdag kulturális örökséggel rendelkező Budapesten! A Penny budapesti üzleteiben most még több megtakarításra számíthat. A legújabb Penny akciós újságban számos fantasztikus ajánlat szerepel, amelyek élelmiszerektől a háztartási cikkekig terjednek. Ne szalassza el! A friss Penny akciós katalógus érvényes 2024.07.18. kezdettel, és itt található: itt.


Budapestről röviden

Budapest a múlt és a jelen találkozásának helyszíne. Az ország fővárosa nem csak gazdag történelemmel büszkélkedik, hanem kávézóival, fürdőivel és művészeti eseményeivel is vonzza a látogatókat. A várost két részre, Budára és Pestre osztja a Duna – e két része a városnak sajátos karakterrel és látnivalókkal rendelkezik.


Penny Budapest akciók

A Penny budapesti üzleteiben számos kedvezmény és akció várja a vásárlókat. A kifejezetten fővárosi akciókról bővebben tájékozódhat a Penny akciós katalógusban. Ne feledje, hogy minden ajánlat csak a budapesti Penny üzletekben érvényes! Az aktuális akciókról és kedvezményekről további információkat talál itt oldalunkon. Megtalálható a Penny többi üzlete is: Cegléd, Tiszakécske, Gyula, Békéscsaba, Edelény és Derecske.


Nyitvatartás Budapesten

A Penny budapesti üzleteinek nyitvatartási ideje változhat. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a hivatalos Penny honlapon (penny.hu) az aktuális nyitvatartási időket. A nyitvatartási időről további részleteket talál oldalunkon.


Kimbino: A pénztárcabarát vásárlásért

Szeretne még többet megtakarítani vásárlásai során? Ismerje meg a Kimbino előnyeit! A Kimbino lehetővé teszi, hogy mindig a legfrissebb Penny akciós újságokat böngészhesse online. Emellett további üzleteket is ajánlunk ugyanabban a kategóriában - mint például Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Ne habozzon, csatlakozzon a tudatos vásárlók köréhez és spóroljon a Kimbino segítségével!

Döntsön racionálisan és vásároljon takarékosan a Penny üzleteiben Budapesten!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS