false
Kimbino
Kimbino
Logo PENNY - Hipermarketek
4/5

PENNY Budapest akciós katalógus lapozható formában - új akciós újság 2023.12.14. kezdettel

HIRDETÉS

Újságok további városokból

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Áruház és város: Penny Budapest - akciós újság

Üdvözöljük a gazdag kulturális örökséggel rendelkező Budapesten! A Penny budapesti üzleteiben most még több megtakarításra számíthat. A legújabb Penny akciós újságban számos fantasztikus ajánlat szerepel, amelyek élelmiszerektől a háztartási cikkekig terjednek. Ne szalassza el! A friss Penny akciós katalógus érvényes 2023.12.14. kezdettel, és itt található: itt.


Budapestről röviden

Budapest a múlt és a jelen találkozásának helyszíne. Az ország fővárosa nem csak gazdag történelemmel büszkélkedik, hanem kávézóival, fürdőivel és művészeti eseményeivel is vonzza a látogatókat. A várost két részre, Budára és Pestre osztja a Duna – e két része a városnak sajátos karakterrel és látnivalókkal rendelkezik.


Penny Budapest akciók

A Penny budapesti üzleteiben számos kedvezmény és akció várja a vásárlókat. A kifejezetten fővárosi akciókról bővebben tájékozódhat a Penny akciós katalógusban. Ne feledje, hogy minden ajánlat csak a budapesti Penny üzletekben érvényes! Az aktuális akciókról és kedvezményekről további információkat talál itt oldalunkon. Megtalálható a Penny többi üzlete is: .


Nyitvatartás Budapesten

A Penny budapesti üzleteinek nyitvatartási ideje változhat. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy ellenőrizze a hivatalos Penny honlapon (penny.hu) az aktuális nyitvatartási időket. A nyitvatartási időről további részleteket talál oldalunkon.


Kimbino: A pénztárcabarát vásárlásért

Szeretne még többet megtakarítani vásárlásai során? Ismerje meg a Kimbino előnyeit! A Kimbino lehetővé teszi, hogy mindig a legfrissebb Penny akciós újságokat böngészhesse online. Emellett további üzleteket is ajánlunk ugyanabban a kategóriában - mint például Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Ne habozzon, csatlakozzon a tudatos vásárlók köréhez és spóroljon a Kimbino segítségével!

Döntsön racionálisan és vásároljon takarékosan a Penny üzleteiben Budapesten!

 

 

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!