Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Budapest 2024.05.30. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

További újságok a kategóriában

Akciós újság - rendkívüli ajánlatok az Aldi Budapest üzleteiben

 

Üdvözöljük Budapesten, ahol az Aldi üzletei kiváló lehetőségeket kínálnak a mindennapi vásárlásokhoz. Ha éppen Budapesten tartózkodik, és minőségi élelmiszereket és termékeket keres megfizethető áron, akkor jó helyen jár. Az Aldi budapesti üzleteiben most a legfrissebb akciók és kedvezmények várják. Tekintse meg a legújabb budapesti Aldi akciós újságot itt.


Budapest - Élénk kulturális élet és gazdag történelmi örökség

Budapest, Magyarország fővárosa gyönyörű és élettel teli város, gazdag történelmi hátterrel és élénk kulturális élettel. A Duna partján elterülő nagyváros lenyűgöző épületei, műemlékei és múzeumai számtalan látogatót vonzanak évről évre. Lenyűgöző városképe és gazdag történelmi múltja garantálja, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes és izgalmas programokat.


Rendkívüli akciók és kedvezmények az Aldi üzleteiben

Az Aldi budapesti üzleteiben számos kiváló ajánlat és kedvezmény várja a vásárlókat. Legyen szó friss élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy más termékekről, az Aldi mindig gondoskodik arról, hogy a legjobb árakat és vásárlási lehetőségeket kínálja. Az aktuális akciókat és kedvezményeket részletesen megtalálja az Aldi Budapest akciós újságban, amelynek érvényessége: 2024.05.30.. Ezen az oldalon mindig naprakész információkat talál a legfrissebb akciókról és különleges ajánlatokról.


Nyitvatartás Budapesten

Az Aldi Budapest üzleteinek nyitvatartási ideje a következő:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

Azonban mindig érdemes ellenőrizni az aktuális nyitvatartást, mivel időről időre változhat. Az Aldi hivatalos honlapjának nyitvatartási időre vonatkozó adataiért kattintson ide: aldi.hu.

Az Aldi üzletek hűségprogramja kiváló lehetőséget kínál a vásárlóknak arra, hogy további előnyökhöz és kedvezményekhez jussanak. A hűségprogram részletei és pontgyűjtési lehetőségei ugyancsak megtalálhatók az Aldi hivatalos honlapján.


Kimbino - Az akciós újságok kincsesbányája

Takarítson meg időt és pénzt a vásárlás során, és böngéssze a legfrissebb akciós újságokat a Kimbino oldalán. A Kimbino mobilalkalmazás és weboldal segítségével mindig képben lehet a legújabb kedvezményekkel és akciókkal kapcsolatosan, és nem csupán az Aldi, hanem más üzletek esetében is (CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily). Töltse le most a Kimbino alkalmazást!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS