Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest
HIRDETÉS
Logo Tesco - Hipermarketek
3/5

TESCO Budapest új akciós újság és katalógus 2024.05.30. kezdettel - lapozható

Tesco üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

További újságok a kategóriában

Tesco Budapest akciós újság

 

Üdvözöljük a budapesti Tesco üzletek akcióinak szentelt weboldalunkon, ahol a Tesco budapesti katalógusa mindenkor a legújabb számával áll az Ön rendelkezésére!

Budapest Magyarország fővárosa, a Duna partján fekszik. Gazdag történelmi hagyományokkal rendelkezik és kulturális központként ismert. A város rengeteg lenyűgöző épülettel büszkélkedhet, mint például a Parlament és a Halászbástya. Budapest különféle kerületei és belvárosi részei sok lehetőséget kínálnak vásárlásra és szórakozásra.

Budapesten számos Tesco áruház található, ahol széles termékválasztékkal és fantasztikus akciókkal várják a vásárlókat. Budapesten a Tesco áruházak több mint 20 éve jelen vannak, és folyamatosan bővül jelenlétük a városban. Minden információt megtalál az áruházaikról, nyitvatartási időkről és az üzletek címeiről weboldalukon: tesco.hu.


Budapesti Tesco akciók és kedvezmények

A friss akciókat és kedvezményeket mutatja be a legújabb Tesco akciós újság Budapest lakói számára. Az akciós újságban megtalálhatók a budapesti Tesco üzletekben érvényes promóciók és különleges ajánlatok itt. A Tesco Budapesten termékek széles körében kínál akciókat, beleértve az élelmiszereket, háztartási cikkeket, ruházati termékeket és még megannyi más árufajtát. A legújabb akciók érvényesek 2024.05.30. dátumtól; ne hagyja ki ezeket a fantasztikus lehetőségeket!


Kimbino - Segítség a spóroláshoz

A Kimbino weboldalon mindig naprakész és könnyen elérhető Tesco akciós újság áll rendelkezésre. Az online akciós újságok segítségével könnyedén böngészheti a legfrissebb ajánlatokat és megtalálhatja a legjobb Tesco bevásárlási lehetőségeket az összes olyan településen, ahol ez az áruházlánc képviselteti magát (Győr, Sopron, Szeged, Debrecen, Pécs és Mosonmagyaróvár). Emellett a Kimbino további üzleteket is ajánl Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Auchan, Metro és EcoFamily kategóriában, vagyis Ön mindig széles kínálatból szemezgethet. Látogasson el a Kimbino honlapjára, és kezdje meg a pénztakarékos vásárlást már ma!


Gyakori kérdések 

Hol találhatom meg a Tesco nyitvatartását Budapesten?

Az összes információt megtalálja a Tesco weboldalán (tesco.hu), ahol részletesen felsorolják az üzleteket, valamint megtalálható minden budapesti Tesco nyitvatartása és címe.

Hogyan rendelhetek online a Tesco budapesti áruházaiból?

A Tesco weboldalán egyszerűen rendelhet online, és így élvezheti a Tesco élelmiszer házhozszállítás előnyeit. Természetesen a Tesco házhozszállítás Budapesten egyéb termékkörök esetében is igénybe vehető.

Milyen más üzleteket ajánl a Kimbino Budapesten?

A Kimbino weboldalán további üzleteket talál Hipermarketek kategóriában, amelyek szintén fantasztikus akciókkal várják Önt.

Hogyan működnek az online akciós újságok a Kimbinón?

A Kimbino felületén az online akciós újságok áttekinthető formátumban érhetők el, és mindig a legfrissebb akciókat tartalmazzák. Kényelmesen lapozhatja a digitális újságokat, és rálelhet a legjobb vásárlási lehetőségekre.
Ne habozzon, látogasson el a Tesco budapesti üzleteire vonatkozó oldalunkra, vagy töltse le az alkalmazást (Kimbino) – és fedezze fel a legfrissebb akciókat, kedvezményeket!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS