Kimbino
Debrecen
Kimbino
Debrecen
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Debrecen - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Debrecen városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Debrecen városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Debrecen akciós újság

 

A Lidl Magyarország egyik vezető diszkont üzletláncaként büszkén szolgálja a vásárlókat Debrecenben. A város a hagyomány és a modernitás ötvözete, így ideális helyszín nem csupán a vásárláshoz, hanem a felfedezéshez is.


Debrecen: A nyugodt dinamizmus városa

Magyarország második legnagyobb városa, Debrecen a hagyomány és a modern élet találkozásának érdekes példája. A város kulturális eseményekben és zöld területekben egyaránt gazdag. A Hortobágyi Nemzeti Park közelében fekszik, amely a világörökség része; ezenkívül a város számos múzeuma, színháza és fesztiválja lehetővé teszi a látogatók számára, hogy mélyebben megismerjék a régiót.


Kiemelkedő ajánlatok Debrecen Lidl üzleteiben

A Lidl debreceni áruházaiban számos kiváló akció és kedvezmény várja a vásárlókat. Az aktuális debreceni Lidl akciós újságban olyan ajánlatokat találhat, amelyek a mindennapi élelmiszerektől a háztartási cikkekig mindenfélére kiterjednek. A Lidl rendszeresen frissíti különleges ajánlatait, így bármikor megéri betérni az üzletbe, hogy takarékosan vásárolhasson. Részletesen tájékozódhat a legfrissebb debreceni Lidl akciókról itt.


Lidl nyitvatartás Debrecenben

A debreceni Lidl áruházak változatos nyitvatartással várják Önt. Hétköznap 8:00 és 20:00 óra között tartanak nyitva, szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között állnak a vásárlók rendelkezésére. Ügyeljen azonban arra, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig érdemes ellenőrizni az aktuális helyzetet a hivatalos Lidl honlapon: lidl.hu


Hogyan segít a Kimbino a pénzmegtakarításban?

A Kimbino internetes oldal és a Kimbino címről letölthető mobilapplikáció segít Önnek abban, hogy mindig tájékozott legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban. A Kimbino révén könnyűszerrel böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy minden alkalommal a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. A Kimbino segítségével ráadásul más hasonló kategóriába tartozó üzletek ajánlatait is megismerheti, mint például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Tapasztalja meg, miként takaríthat meg pénzt könnyen és egyszerűen a Kimbinóval.

Látogasson el a debreceni Lidl áruházakba, és használja ki az akciók előnyeit, valamint a megtakarítás örömét! Ne habozzon, keressen fel minket és fedezze fel az aktuális Lidl akciókat és ajánlatokat. A következő akciós katalógus 2024.05.23. dátumtól érvényes. A Kimbino alkalmazás segítségével garantáltan naprakész lesz!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!