Kimbino
Pécs
Kimbino
Pécs
HIRDETÉS
Logo Aldi - Hipermarketek
3.5/5

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Pécs 2024.05.23. > katalógus

Aldi üzlethelyiségek a Pécs városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Pécs városában és környékén

További újságok a kategóriában

Legfrissebb akciók és kedvezmények Pécs Aldi üzleteiben

 

Üdvözöljük Pécsen, ahol az Aldi üzletei kiváló ajánlatokkal és kedvezményekkel várják a vásárlókat. Az Aldi pécsi üzleteiben mindenki megtalálja a megfelelő termékeket a mindennapi élethez. Tekintse meg a legújabb pécsi Aldi akciós újságot itt.


Pécs – A művészetek városa és történelmi kincsek

Pécs, a mediterrán hangulatú város, Magyarország ötödik legnagyobb települése. E településen a művészetek, kultúra és történelem találkoznak egymással. Pécs városa büszkélkedhet Európa egyik legjelentősebb kulturális örökségével és persze rengeteg nevezetességgel.


Kiemelkedő akciók és kedvezmények az Aldi Pécs üzleteiben

A pécsi Aldi üzletek rendszeresen meglepik a vásárlókat kiváló akciókkal és kedvezményekkel. Az aktuális pécsi Aldi akciós újságban széles választékban talál termékeket, legyen szó friss élelmiszerekről, háztartási cikkekről vagy egyéb kategóriába tartozó termékekről. Az akciós újság érvényességének kezdete a következő: 2024.05.16.. Tekintse meg a legújabb ajánlatokat és lehetőségeket, amelyeket az Aldi Pécs kínál.

Az akciós újságban található összes ajánlat elérhető úgy a pécsi Aldi üzletek vásárlói számára, mint Budapest, Győr, Debrecen, Nyíregyháza, Székesfehérvár és Szeged lakóinak.


Nyitvatartás Pécsen

Az Aldi pécsi üzleteinek nyitvatartási ideje a következő:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

Ezzel együtt mindig ajánlott ellenőrizni az aktuális nyitvatartást, mivel időnként módosulhat. Az Aldi hivatalos honlapján található nyitvatartási információkért látogasson el ide: aldi.hu.


Kimbino - A megtakarítás eszköze

A Kimbino platform segít a pénzmegtakarításban a vásárlás során. A Kimbino weboldal és mobilalkalmazás segítségével könnyen böngészheti az online akciós újságokat, és mindig képben lehet a legújabb ajánlatokkal és kedvezményekkel kapcsolatosan. Ne csak az Aldi Pécs, hanem más hasonló üzletek ajánlatait is fedezze fel – íme: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Töltse le most a Kimbino alkalmazást és takarítson meg pénzt vásárlásai során!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS