Kimbino
Pécs
Kimbino
Pécs
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Pécs - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Pécs városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Pécs városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Pécs akciós újság

 

1. Lidl Pécs - Az üzlet és a város

Üdvözöljük a Lidl pécsi akciós katalógusát megjelenítő weboldalunkon! Pécsen több Lidl áruház áll az Ön rendelkezésére, ahol széles termékválaszték és kiváló akciók várják. A Lidl már hosszú évek óta jelen van Pécsett, és folyamatosan bővíti jelenlétét a településen. További információk – így például a Lidl nyitvatartása Pécsen, helyi üzleteik címe – a lidl.hu címen felkereshető weboldalukon állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Pécs városa

Pécs lenyűgöző város, amely gazdag történelmi és kulturális örökséggel bír. A városban számos nevezetesség található, és híres a gyönyörű történelmi belvárosáról. Pécs látogatói számára számos vásárlási lehetőség áll rendelkezésre, és a Lidl pécsi áruházai mindig friss akciókkal és kiváló ajánlatokkal várják Önt – ráadásul a Lidl pécsi nyitvatartása a vásárlóközönség számára kedvezően van kialakítva.


2. A Lidl pécsi akciói és kedvezményei

A friss akciókat és kedvezményeket a pécsi Lidl áruházak aktuális akciós újságában találja itt. Az Lidl Pécs katalógus oldalain megtalálhatók a pécsi Lidl üzletekben érvényes promóciók és különleges ajánlatok. A Lidl a pécsiek számára is széles választékot kínál élelmiszerekből, háztartási cikkekből, ruházati termékekből és még sok másból. Ne hagyja ki a fantasztikus lehetőségeket, melyek 2024.05.23. dátumtól érvényesek!


3. Kimbino - A takarékos Lidl bevásárlás segítője

Az online akciós újságok előnyei:

A Kimbino weboldal (valamint Kimbino címen letölthető mobilalkalmazásunk) mindig naprakész és könnyen elérhető Lidl akciós újságokat kínál Önnek – akár Pécs, akár Budapest, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Szombathely és Szeged a lakóhelye. Az online akciós újságok segítségével könnyedén böngészheti a legfrissebb ajánlatokat és megtalálhatja a legkedvezőbb vásárlási lehetőségeket. Emellett a Kimbino más üzletek akcióit is figyelmébe ajánlja a Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily kategóriában, hogy minél szélesebb választék álljon rendelkezésére árengedményekből és promóciókból.


Látogasson el a Lidl Pécs akciós ajánlatait tartalmazó oldalunkra, ahol mindig friss információkat és kedvezményeket találhat. Ne habozzon, fedezze fel a spórolás örömét a Kimbino segítségével!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS