A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: kávéfőző! A(z) kávéfőző akciós ajánlatát megtalálja 5 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

kávéfőző a következő üzletekben érhető el árengedménnyel: Spar, Auchan, Metro, Tchibo és Biri Elektro. A kedvezményeket keresse ezekben az akciós újságokban:

Ha ezek az akciók nem keltették fel érdeklődését és valami mást szeretne, akkor keressen rá egyéb termékekre is. Itt mindenféle kategóriában megleli az akciós ajánlatokat. Spóroljon olyan termékek kedvezményeivel, mint a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás. Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Velünk napról napra újabb termékek újabb akcióira bukkanhat. Ha egyetlen nagyszerű akcióról sem akar lemaradni, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat - így mindig naprakész lehet.

kávéfőző és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.