Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest

Euronics Budapest új akciós újság és lapozható katalógus <2024.05.20.>

HIRDETÉS
Euronics
HIRDETÉS

Euronics üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Euronics Budapest akciós újság

 

Köszöntjük a budapesti Euronics aktuális akciós újságait és ajánlatait bemutató oldalunkon! Ha a legfrissebb elektronikai termékek, háztartási készülékek vagy műszaki cikkek akciós ajánlataira kíváncsi, jó helyen jár. Az Euronics Budapesten kiváló minőségű termékeiről és széles választékáról ismert – ezek közt helyet kapnak a legújabb technológiai innovációk is.


Nyitvatartási idők Budapesten

Az Euronics budapesti áruházainak nyitvatartási idejét megtalálja ezen a weboldalon: euronics.hu. Fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartások változhatnak, különösen ünnepek idején, esetleg szezonálisan. Ezért javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartási időt az Euronics hivatalos weboldalán vagy a Kimbino honlapján.


Euronics Budapest akciós újságok

Az Euronics rendszeresen kiad akciós katalógusokat, amelyek népszerű elektronikai termékeket kínálnak a vásárlóközönség számára. Ilyen akció keretében gyakran a legújabb televíziók, számítógépek, mobiltelefonok és egyéb elektronikai eszközök is beszerezhetőek. Az aktuális akciós újságok és katalógusok elérhetőek itt, így könnyedén böngészhet és válogathat a legjobb ajánlatok közt. Az aktuális akciók 2024.05.20. kezdettel érvényesek, ügyeljen hát arra, hogy le ne maradjon róluk és a spórolási lehetőségről!


A Kimbino alkalmazásról

A Kimbino alkalmazás hasznos segédeszköz ahhoz, hogy mindig tájékozott legyen! Ha letölti és használja a Kimbino applikációt, mindig értesülhet a legfrissebb akciókról és ajánlatokról, amelyeket az Euronics és más üzletek – például Media Markt, Extreme digital, Best Byte, eMAG és Biri Elektro – kínálnak éppen. Az alkalmazás egyszerűen használható és segít rátalálni a legjobb ajánlatokra. Töltse le az alkalmazást innen: Kimbino - és használja ki a megtakarítási lehetőségeket az Euronics budapesti vagy más városokban (pl. Békéscsaba, Zalaegerszeg, Tatabánya, Szigetvár, Siófok és Várpalota) működő szaküzleteiben!


Röviden Budapestről

Budapest, a magyar főváros gazdag történelemmel és kultúrával büszkélkedhet. Rengeteg felfedezésre érdemes nevezetessége van – mint például a Halászbástya, a Lánchíd és a budavári palota. Ha a Budapesten tett látogatást ötvözi egy bevásárlással az Euronics budapesti áruházaiban, tökéletes programot állíthat össze.

Végezetül ismét rámutatunk, hogy az Euronics Budapesten az egyik legnagyszerűbb választékot nyújta korszerű elektronikai termékekből és háztartási készülékekből. Ne maradjon le az aktuális akciókról: mindig legyen jól értesült a budapesti Euronics áruházak ajánlatai tekintetében!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További üzletek Elektronika