A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: rizs! A(z) rizs akciós ajánlatát megtalálja 5 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

rizs a következő üzletekben érhető el árengedménnyel: Spar, Tesco, Auchan, Reál és ÁRKLUB . A kedvezményeket keresse ezekben az akciós újságokban:

Ha egyéb termékeken szintén szeretne spórolni, akkor nézzen szét nálunk a keresőmező használatával. Ennek előnye, hogy weboldalunkon egy helyen lel meg mindent. Olyan termékekre vonatkozóan is remek akciókat találhat, mint a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás. A Kimbino mindig megleli az ön számára a legjobb akciókat és azonnal értesíti önt ezekről. A Kimbino révén hétről hétre spórolhat. Iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Biztosan értesülni fog minden akciós termékajánlatról, ha letölti Kimbino alkalmazásunkat. Így nem marad le semmilyen árengedményről.

rizs és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.