false
Kimbino
Kimbino
Logo Rossmann - Egészség és Szépség
3.5/5

Rossmann Budapest - új akciók és online katalógus lapozható formában 2023.12.11.

HIRDETÉS

Rossmann üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Rossmann Budapest akciós újság - kedvezmények

 

Üdvözöljük a(z) Rossmann Budapest akciós újságot bemutató oldalunkon! Itt mindig naprakész információkat találhat a legújabb akciókról és kedvezményekről – ezek jelenleg 2023.12.11. kezdettel érvényesek. Fedezze fel a Rossmann üzleteiben Budapest városában elérhető különleges ajánlatokat itt, és vásároljon kedvezményes áron.
A Budapest városában működő Rossmann üzleteben folyamatosan megújuló akciók és promóciók várják Önt. Legyen szó ruházati vagy háztartási cikkekről, hasznos kiegészítők, az aktuális Rossmann Budapest akciós katalógus oldalain mindig talál friss és izgalmas ajánlatokat. 
Az aktuális Rossmann akciós újság fellapozható itt. Ne maradjon le az új ajánlatokról és szerezze be az akciós termékeket a legjobb áron.


Rossmann Budapest nyitvatartás


A(z) Rossmann nyitvatartása Budapest vásárlóközönsége számára kedvező módon került kialakításra. 
Az üzlet pontos címe és további részletek megtalálhatóak a hivatalos Rossmann weboldalon, vagyis a rossmann.hu URL-címen. Emellett a Kimbino oldalon is ellenőrizheti az aktuális nyitvatartási időket. Ne feledje megnézni az üzlet nyitvatartását, mielőtt bevásárlását intézendő ellátogatna valamelyik Rossmann üzletbe.
Valamennyi Rossmann áruházat a minőségi termékek és széles választék jellemez. Igaz ez Budapest esetében éppúgy, ahogy Szeged, Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Debrecen és Pécs vonatkozásában. A kínálatban mindenki megleli a számára megfelelő termékeket. 


Kimbino alkalmazás


A Kimbino alkalmazás segít, hogy mindenkor naprakész legyen Budapest Rossmann akcióival kapcsolatban. Az alkalmazásban játszi könnyedséggel böngészheti az aktuális Rossmann akciós újságokat. Elsőként szerezhet tudomást a friss ajánlatokról nem csupán e kiváló üzletlánc, de Müller, Avon, Vianni, Oriflame, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak akciós kiadványaiból is. Töltse le az alkalmazást innen: Kimbino – és  legyen mindig tájékozott a(z) Rossmann Budapest áruház akcióiról és kedvezményeiről.
Ne maradjon le a(z) Rossmann üzleteiben Budapest lakói számára elérhető különleges ajánlatokról! Látogasson el a helyi Rossmann üzletébe, és fedezze fel a nagyszerű termékek kedvező áron kínált széles választékát.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Rossmann -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!