Kimbino
Budapest
Kimbino
Budapest
HIRDETÉS
Logo Rossmann - Egészség és Szépség
3.5/5

Rossmann Budapest - új akciók és online katalógus lapozható formában 2024.05.27.

Rossmann üzlethelyiségek a Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

A kategóriába tartozó fiókok Budapest városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Rossmann Budapest akciós újság - kedvezmények

 

Ön most a Rossmann aktuális budapesti akciós katalógusait és ajánlatait bemutató oldalon tartózkodik. A Rossmann üzleteiben meglel mindent, amire szépségápolás és egészség terén szüksége lehet. Legyen szó kozmetikumokról, egészségügyi termékekről vagy háztartási cikkekről, itt garantáltan minőségi termékeket szerezhet be kedvező áron.


Nyitvatartási idők Budapesten

A budapesti Rossmann üzletek nyitvatartási idejét megtalálja ezen a weboldalon: rossmann.hu. Fontos megjegyezni, hogy a boltok nyitvatartási ideje változhat, különösen ünnepek idején. Ezért javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a Rossmann hivatalos weboldalán vagy a Kimbino honlapján.


Rossmann Budapest akciós újságok

A Rossmann rendszeresen ad ki akciós katalógusokat, amelyekben számos kedvezményes termék kap helyet. Az aktuális akciós katalógusok elérhetőek itt, ahol könnyedén böngészhet a legjobb ajánlatok között. Az aktuális akciók 2024.05.27. kezdettel érvényesek – ügyeljen rá, hogy ne szalassza el a megtakarítási lehetőségeket!


A Kimbino alkalmazásról

A Kimbino alkalmazás segít, hogy tájékozott legyen! Ha letölti és használja a Kimbino alkalmazást, mindig értesülhet a legfrissebb akciókról és ajánlatokról. Az alkalmazás egyszerűen használható, vagyis könnyűszerrel rátalál benne a legjobb ajánlatokra, amelyeket a Rossmann és egyéb üzletláncok (Müller, Avon, Vianni, Oriflame, DM Drogerie Markt, Marionnaud, Crystal Nails, Notino, Perfect Nails és BENU Gyógyszertárak) kínálnak. Töltse le az applikációt innen: Kimbino - és használjon ki minden alkalmat a spórolásra a Rossmann budapesti vagy más településen (Szeged, Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Debrecen és Pécs) működő üzleteiben!


Néhány szóban Budapestről

Budapest nem csupán Magyarország fővárosa, de egyike Európa leggyönyörűbb városainak is. A Duna-part, a történelmi városközpont és a lenyűgöző építészeti csodák mind részét képezik Budapest egyedülálló szépségének. Budapest megtekintését kösse össze egy vásárlással a Rossmann budapesti üzleteiben – így lesz tökéletes az élmény.

A Rossmann Budapesten az egyik legkedvezőbb opció minőségi szépségápolási és egészségügyi termékek beszerzéséhez. Ne maradjon le az aktuális akciókról; legyen mindenkor jól informált a budapesti Rossmann boltokban kínálkozó ajánlatokról!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS