Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Válassz várost

Fogkrém - árak és akciók - a legjobb ajánlatok itt

Fogkrém

A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: fogkrém! A(z) fogkrém akciós ajánlatát megtalálja 12 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

A(z) fogkrém többek közt itt vásárolható meg akciósan: Lidl, Spar, Tesco, Auchan és EcoFamily. A következő reklámújságokban találja meg: Ha egyéb termékeken szintén szeretne spórolni, akkor nézzen szét nálunk a keresőmező használatával. Ennek előnye, hogy weboldalunkon egy helyen lel meg mindent. Olyan termékekre vonatkozóan is remek akciókat találhat, mint a(z) Tej, Vaj, Sajt, Joghurt és Tojás.
Vásárlásai előtt mindig értesülhet a legjobb ajánlatokról a Kimbino segítségével. Amennyiben feliratkozik a hírlevélre, emailben is eljuttatjuk önnek a legfrissebb akciókat.

Összegyűjtjük kedvenc magyar boltjai legvonzóbb ajánlatait. Ha még többet szeretne megtakarítani a vásárlásai során, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat és máris az ön rendelkezésére áll minden kedvezmény.

Fogkrém és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.
Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!