false
Kimbino
Kimbino
Logo VidaXL - Otthon és Kert
3/5

VidaXL akciós újság 2023.10.01. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS

VidaXL akciós újság

3/5
Actual brochure
Ki ne hallotta volna már VidaXL nevét? Köszönhetően a kiváló és változatos termékkínálatuknak az egyik piacvezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon!
VidaXL széleskörű termékkínálatának, és az alacsony áraknak köszönhetően, Ön mindent megtalálhat amire szüksége van.
Rendszeres és új ajánlatok, VidaXL honlapján. itt meg tudja tekinteni a legújabb ajánlatokat, melyek érvényesek: 2023.10.01.
Az olyan termékek, mint {special_offer} akciósan megtalálhatóak. Hogy hol? VidaXL polcain.
Ezen üzletek JYSK, OBI, Bauhaus, Möbelix, Kika, Mömax, Diego, Praktiker, IKEA és TTL talán meglepik majd Önt is, előnyör áraikkal.

Megszokhattuk azt a tényt, hogy a saját márkás termékek különböző külsővel és magas minőséggel akár túlhaladhatják mennyiségben-minőségben az egyéb termékeket a polcokon.Ilyen saját márkás termékek {shop_brands} a legismertebbek VidaXL polcain.
Weboldalunk nem szolgált elég információval? Nem találta meg amit szeretett volna? Elnézését kérjük! De semmi sincs veszve. Mi többnyire a szórólapokra fókuszálunk, ha más témában érdekelt, akkor böngéssze az üzlet hivatalos weboldalát itt: www.vidaxl.hu

Vásárolni készül? Mostantól nem kell magával vinnie az újságot, hogy nyomon tudja követni VidaXL legújabb akcióit.Egyszerűen megtekintheti őket online is a Kimbino oldalán.Praktikus megoldás.
A nyomtatott szórólapok zavaróak, ráadásul szennyezik környezetünket. Örömmel látjuk, hogy VidaXL ajánlatait online böngészi.

Hogyan kezdjen el spórolni? Az alacsony árak segítségével!

Hírlevélre való feliratkozás vagy a Kimbino applikáció letöltése Kimbino. Így folyamatosan értesülni fog VidaXL különleges ajánlatairól.
HIRDETÉS

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!