A Kimbino mindig a legolcsóbb termékekkel igyekszik az ön kedvében járni. A mai sláger: hátizsák! A(z) hátizsák akciós ajánlatát megtalálja 7 szórólapban. Nézze át az összes katalógust, hogy megtudja, hol várják a legkedvezőbb árak.

Jelenleg ezekben a boltokban kapható akciós hátizsák: Tesco, Pepco, Rossmann, Hervis Sports és Avon. A kedvezményes árakat a következő reklámújságok lapjain leli:

Ha egyebet is szeretne vásárolni, akkor kattintson rá bármelyik boltra és annak brosúrájára. Például körülnézhet a(z) tej, vaj, sajt, joghurt és tojás akciós ajánlatai között. A Kimbino mindig megleli az ön számára a legjobb akciókat és azonnal értesíti önt ezekről. A Kimbino révén hétről hétre spórolhat. Iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Velünk napról napra újabb termékek újabb akcióira bukkanhat. Ha egyetlen nagyszerű akcióról sem akar lemaradni, akkor töltse le Kimbino alkalmazásunkat - így mindig naprakész lehet.

hátizsák és megannyi más termék kedvezménnyel - velünk nem marad le egyetlen akcióról sem. Számíthat ránk, az ön Kimbinójára.