Logo Takko - Ruházat, cipők és sport
3/5

Takko akciós újság - Baja

HIRDETÉS

Takko Baja újság

3/5
Actual brochure
Takko a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi Takko üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Vessen egy pillantást az alábbi üzletek ajánlataira Bonprix, C&A, CCC, Decathlon, Deichmann, Dickies, F&F, H&M, Hervis Sports, Intersport. Talán ugyanazon terméket megtalála kedvezőbb áron.

Takko üzletei megtalálhatóak Magyarország városaiban. Hogy pontosan hol? Például: Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Szombathely. Olyan tartalmat keresett, amelyet nem talált meg weblapunkon? Próbálja meg az üzletláncok hivatalos weboldalán: www.takko.com

Vásárolni készül? Mostantól nem kell magával vinnie az újságot, hogy nyomon tudja követni Takko legújabb akcióit.Egyszerűen megtekintheti őket online is a Kimbino oldalán.Praktikus megoldás. A nyomtatott szórólapok zavaróak, ráadásul szennyezik környezetünket. Örömmel látjuk, hogy Takko ajánlatait online böngészi.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Takko üzlethelyiségek a Baja városában

Összes megjelenítése

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Takko -
Logo Takko -