Logo Praktiker - Otthon, kert
3/5

Praktiker akciós újság - Balatonboglár

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Praktiker Balatonboglár újság

3/5
Actual brochure
Praktiker a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Kiváló minőségű termékek széles választéka - ez jellemzi Praktiker üzleteit. Itt megtalál mindent amiért jött. Praktiker rendszeresen áll elő új ajánlatokkal. A legújabb ajánlatok érvényesek: 2022.12.01. és megtekinthetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Bauhaus, Bedario, BodrogiBau, BRW Bútorház, Diego, IKEA, JYSK, Kika, Mentavill, Merkury Market! Ezen üzletek Praktiker versenytársai.

Ha nem tudja, hogy melyik Praktiker üzlet van legközelebb lakhelyéhez, próbálja megkeresni itt: Budapest, Szolnok, Békéscsaba, Győr, Budaörs Weboldalunk nem szolgált elég információval? Nem találta meg amit szeretett volna? Elnézését kérjük! De semmi sincs veszve. Mi többnyire a szórólapokra fókuszálunk, ha más témában érdekelt, akkor böngéssze az üzlet hivatalos weboldalát itt: praktiker.hu

Nyomtatott szórólapok? Tele a postaládája? Postaládája tömve van régi szórólapokkal? Elég volt! Kezdje el használni a Kimbino oldalát, ahol elektronikus online szórólapok várják. Böngéssze Praktiker szórólapját és határ a csillagos ég. Nagyszerű, hogy Praktiker legújabb ajánlatait böngészi online és ezzel hozzájárul a környyezetünk védelméhez.

Hogyan spórolhat pénzt könnyedén, megszorítások nélkül? A válasz az alacsony árakban rejlik!

Töltse le applikációnkat! Így nem marad le semelyik különleges Praktiker akcióról, hiszen nyomon tudja követni Praktiker ajánlatokat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Praktiker üzlethelyiségek a Balatonboglár városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Praktiker -
Logo Praktiker -