Kimbino
Kimbino
Aktuális ajánlat itt Budaörs
Logo Media Markt - Elektronika
3/5

Media Markt Budaörs - Akciós újság + BLACK FRIDAY 2023

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Black Friday akció: Media Markt Budaörs

Ugye még önnek is ajándékok sokaságát kell beszereznie? Vesse bele magát a Black Friday pezsgésébe - ideális lehetőség ez arra, hogy a kinézett termékekhez elképesztően kedvező áron juthasson hozzá akár a Media Markt Budaörs kínálatából. A 2023-as Fekete Péntek legjobb ajánlataival csordultig van az akciós újság (Media Markt - Akciós újság, érvényes 03.06. kezdettel). E kiadványt keresse a Kimbino oldalán!

A Media Markt Budaörs műszaki áruházak a Black Friday-kor számtalan lenyűgöző akció keretében kínálják a szórakoztatóelektronikai cikkeket, okostelefonokat és okosórákat, háztartási gépeket vagy a különféle számítástechnikai eszközöket. A család apraja-nagyja boldoggá tehető mindazzal, ami a Media Markt polcain sorakozik.

A karácsonyfa alá persze Fekete Péntek idején nem csak a Media Markt Budaörs választékából, hanem sok más áruházlánc ütős ajánlataiból is válogathat "Elektronika" témakörben (Euronics, Extreme digital, Best Byte, eMAG és Biri Elektro). Ennek pedig a legpraktikusabb módja az, ha a Kimbinóra hagyatkozik - itt az összes reklámkiadvány rendelkezésre áll!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Media Markt üzlethelyiségek a Budaörs városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Media Markt -
Logo Media Markt -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!