Kimbino
Dunaharaszti
Kimbino
Dunaharaszti
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Dunaharaszti - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Dunaharaszti városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Dunaharaszti városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Dunaharaszti akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a Lidl dunaharaszti áruház ajánlatainak oldalán – náluk minőségi termékek és fantasztikus akciók várnak minden betérőt. Legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről, e helyen mindig megtalálja az ideális ajánlatokat és árakat!


Dunaharaszti: Zöld oázis a nagyváros peremén

Dunaharaszti kisváros Budapest déli peremén, amely szép természeti környezettel és kellemes környezettel büszkélkedhet. Az itt élők és látogatók egyaránt élvezhetik a helyi parkokat, zöld területeket és a Duna közelségét. A város kiváló választás a természetkedvelők számára.


Aktuális akciók és kedvezmények Dunaharaszti Lidl áruházában

Látogasson el a dunaharaszti Lidl áruházba, ahol meglelheti a legfrissebb akciókat és kedvezményeket. Az aktuális akciós újságban számos termék kedvezményes áron szerepel, beleértve élelmiszereket, háztartási cikkeket és még sok mást. Nézze meg az ajánlatokat itt, és ne szalassza el a kiváló lehetőségeket!


Lidl üzlet nyitvatartása Dunaharasztin

A Dunaharasztiban található Lidl áruház kedvező nyitvatartással várja a vásárlókat. Hétköznapokon és szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között vannak nyitva. Az üzlet nyitvatartási ideje változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platformon bármikor kényelmesen tanulmányozhatja az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legfrissebb dunaharaszti Lidl akciókat és kedvezményeket, hogy pénzt takaríthasson meg a napi és nagybevásárlások során. Az online katalógusok böngészése gyors és egyszerű módja annak, hogy mindig tájékozott legyen az aktuális ajánlatokról – és nem csupán a Lidl, hanem más áruházláncok esetében is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily

Az aktuális akciós katalógus 2024.05.23. kezdettel lép érvénybe. Látogasson el a dunaharaszti Lidl áruházba, hogy kihasználja az akciókat és kedvezményeket! A Kimbino mindenkor a segítségére lesz a megtakarításban és a költséghatékony vásárlásban!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS