Kimbino
Dunakeszi x
Kimbino
Dunakeszi x
HIRDETÉS
Logo Decathlon - Sport és Divat
3/5

Hihetetlen akciók, lapozható akciós újság - Decathlon Dunakeszi <2024 Április> katalógus

Decathlon üzlethelyiségek a Dunakeszi városában és környékén

Forrás: here.com

A kategóriába tartozó fiókok Dunakeszi városában és környékén

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

Decathlon Dunakeszi - akciós újság és nyitvatartás

 

Üdvözöljük a dunakeszi Decathlon online akciós újságát bemutató és nyitvatartását ismertető oldalunkon! A Decathlon hosszú évek óta szolgálja ki a sportrajongókat világszerte, e helyütt pedig bemutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, amelyek 2024.04.01. kezdettel érvényesek.


Decathlon Dunakeszi - Az áruház

A Decathlon szaküzlete Dunakeszin a sport szerelmesei számára minőségi sportfelszereléseket kínál. Legyen szó futásról, kerékpározásról, túrázásról vagy más sportágakról, a Decathlon minden igényt kielégít. Az üzlet nagy népszerűségnek örvend széles termékkínálata és megfizethető árai okán.


Nyitvatartás Dunakeszin

A dunakeszi Decathlon áruház a következő nyitvatartási idővel várja Önt:


hétfő: 9:00 - 20:00

kedd: 9:00 - 20:00

szerda: 9:00 - 20:00

csütörtök: 9:00 - 20:00

péntek: 9:00 - 20:00

szombat: 9:00 - 20:00

vasárnap: 9:00 – 18:00


Az üzlet pontos címe és további hasznos tudnivalók feltüntetésre kerültek a Decathlon hivatalos weboldalán: decathlon.hu. A nyitvatartás esetenként – különösen ünnepnapokon és szezonálisan – változhat, ezért érdemes mindig ellenőrizni az aktuális nyitvatartási időt a Kimbino honlapján.


Aktuális akciós újság

A Decathlon rendszeresen ad ki akciós katalógusokat, amelyekben minden sportolni vágyó izgalmas ajánlatokat találhat és használhat ki nem csupán Dunakeszin, hanem a Decathlon Budapest, Zalaegerszeg, Győr, Budaörs, Velence és Csömör városában működő áruházában úgyszintén. Az akciós újságokban helyet kapnak a legkedveltebb termékkörök – így például cipők, sportruházat és sokféle sportszer – vonzó ajánlatai. A friss Decathlon akciós katalógus megtalálható itt.


Kimbino alkalmazás

Az alkalmazás révén mindig naprakész lehet a dunakeszi Decathlon akcióira vonatkozóan. A Kimbino alkalmazásban kényelmesen fellapozhatja az aktuális akciós újságokat, és azonnal értesülhet az új ajánlatokról. Töltse le az alkalmazást innen: Kimbino, hogy az elsők közt értesüljön a legjobb sportfelszerelés-akciókról.


Dunakeszi - A városról

Dunakeszi hangulatos városa sporteseménynek és létesítménynek ad otthont. A dunakesziek a sporttevékenységek és aktív pihenési lehetőségek széles skáláját élvezhetik. Dunakeszi ideális hely a sport és az egészséges életmód híveinek, akiket a Dunakeszin működő Decathlon a legjobb sportfelszerelésekkel támogat.

A dunakeszi Decathlon a sport szolgálatában áll minőségi kínálatával. Használja ki az aktuális ajánlatokat: látogasson el a Decathlonba a legjobb sportfelszerelésekért! Ne felejtse el letölteni a Kimbino alkalmazást sem, mert így lehet mindig tájékozott a Decathlon és más üzletláncok (Takko, Deichmann, Hervis Sports, Intersport, CCC, C&A, Kik, Bonprix, Ulla Popken és F&F) akcióival kapcsolatban.

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Keresés
Dunakeszi x
Kimbino
Logo Decathlon -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!