Kimbino
Dunakeszi
Kimbino
Dunakeszi
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Dunakeszi - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.30.

Lidl üzlethelyiségek a Dunakeszi városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Dunakeszi városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Dunakeszi akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a dunakeszi Lidl áruház ajánlatainak oldalán - itt minőségi termékeket és fantasztikus akciókat talál. Legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről, e boltban mindig a legjobb ajánlatok és árak várják Önt!


Dunakeszi: Kedvelt város Budapest szomszédságában

Dunakeszi barátságos város Budapest északi peremén – tökéletes választás mindazok számára, akik a városi lét és a természeti környezet ötvözetét keresik. A város a Duna partján terül el, így a vízparti sétákra és szabadtéri időtöltésekre is kiváló lehetőségeket kínál.


Aktuális akciók és kedvezmények Dunakeszi Lidl áruházában

Látogasson el a dunakeszi Lidl áruházba, ahol válogathat a legújabb akciók és kedvezmények közül. Az aktuális akciós újságban számos termék megtalálható kedvezményes áron, beleértve élelmiszereket, friss termékeket és háztartási cikkeket. Weboldalunkon bármikor mazsolázhat e lehetőségek közül, hiszen rendelkezésére bocsájtjuk a Lidl Dunakeszi akciós újságját itt!


Lidl üzlet nyitvatartása Dunakeszin

A dunakeszi Lidl áruház nyitvatartása a következő: hétköznap és szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között várják a vásárlókat. A nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a Lidl hivatalos honlapján (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platformon gyerekjáték tüzetesen átböngészni az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legfrissebb dunakeszi Lidl akciókat és kedvezményeket, hogy pénzt takarítson meg a vásárlások során. A Lidl és más hasonló áruházak (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily) online katalógusainak rendszeres olvasójaként mindig naprakész lehet az aktuális ajánlatokra vonatkozóan.

Az aktuális akciós katalógus 2024.05.30. kezdettel érvényes. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőséget: látogasson el a dunakeszi Lidl áruházba, hogy Önnek is hasznára legyenek az akciók és kedvezmények! A Kimbino mindig segítségére van a megtakarításban és az okos vásárlásban!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS