Kimbino
Enying
Kimbino
Enying
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Enying - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.30.

Lidl üzlethelyiségek a Enying városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Enying városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Enying akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt az enyingi Lidl áruház ajánlatainak oldalán – ebben az üzletben minőségi termékek és fantasztikus akciók várnak minden betérő vásárlót. Legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről, bizonyosan megtalálja a legjobb ajánlatokat.


Enying: A nyugalom otthona

Enying csendes, békés település Magyarország szívében, amelynek báját a vidéki idill és a természet közelsége is fokozza. Enying környezetbarát városképe és barátságos atmoszférája igazán vonzóvá teszi e kisvárost.


Akciók és kedvezmények az enyingi Lidl áruházban

Látogasson el az enyingi Lidl áruházba, ahol felfedezheti az aktuális akciókat és kedvezményeket. Az akciós újságunkban itt található legfrissebb ajánlatok között képviselteti magát mindaz, amire háztartásának szüksége lehet. Ne hagyja ki az élelmiszerekre, háztartási cikkekre és egyéb termékekre vonatkozó fantasztikus lehetőségeket. Weboldalunkon minden információ a rendelkezésére áll ahhoz, hogy pénzt takaríthasson meg a vásárlás során!


Lidl üzlet nyitvatartása Enyingen

Az enyingi Lidl áruház kiszámítható nyitvatartással szolgálja Önt, ugyanis hétfőtől szombatig 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között várja vevőit. Az aktuális nyitvatartási időről mindig tájékozódjon a Lidl hivatalos lidl.hu honlapján vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platformon kedvére böngészhet az aktuális akciós újságok és katalógusok gazdag tartalmában. Fedezze fel az enyingi Lidl akcióit és kedvezményeit, ha még többet szeretne megtakarítani a bevásárlások során. Az online katalógusok rendszeresen frissülnek, vagyis mindenkor naprakész információkat talál az aktuális ajánlatokról nemcsak Lidl, de például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily áruházak vonatkozásában is.

Az aktuális akciós katalógus ajánlataira 2024.05.30. kezdettel csaphat le. Ne hagyja ki a lehetőséget: ejtse útba az enyingi Lidl áruházat az Önt érdeklő akciók és kedvezmények kedvéért! A Kimbino rendszeres használatával garantáltan pénzt és időt spórol vásárláskor!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS