Kimbino
Esztergom
Kimbino
Esztergom
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Esztergom - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Esztergom városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Esztergom városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Esztergom akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt az esztergomi Lidl áruházak világában! Az Esztergomban működő Lidl áruházakba betérve minőségi termékeket vásárolhat megfizethető áron. Ha Ön Esztergom lakója vagy éppen odalátogat, éljen a lehetőséggel és keresse fel valamelyik Lidl üzletet!


Esztergom: A történelem és kultúra városa

Esztergom, Magyarország egyik legrégebbi városa gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. Az Esztergomi bazilika – a város jelképe – a Dunakanyar gyönyörű részén található. E város évszázadok óta vonzza a turistákat és látogatókat, akik itt építészeti csodákat és lenyűgöző panorámát élvezhetnek.


Aktuális akciók és kedvezmények

Ne maradjon le az új esztergomi Lidl akciókról és kedvezményekről! Tekintse meg az aktuális akciós újságot itt, és ismerje meg az ajánlatokat, amelyeket kihasználva sokat spórolhat a bevásárlás során. Az akciós katalógusban mindent megtalál, amire szüksége lehet – az élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkeken át a szezonális termékekig. Keresse fel oldalunkat, ahol kedvére böngészheti az éppen érvényben lévő különleges ajánlatokat!


Lidl nyitvatartás Esztergomban

Az esztergomi Lidl üzletek kedvező nyitvatartással várják Önt. Hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra közt, szombaton 8:00 és 20:00 óra, míg vasárnap 9:00 és 18:00 óra között tartanak nyitva. Fontos megjegyezni, hogy az áruházak nyitvatartása módosulhat, ezért előzetesen mindig tájékozódjon a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

A Kimbino online platformon kényelmesen böngészheti az aktuális akciós újságok és katalógusok tartalmát. Fedezze fel az új esztergomi Lidl akciókat és kedvezményeket, ezzel pedig időt és pénzt takaríthat meg vásárlásai során. Az előnyös Lidl ajánlatok mellett a Kimbino további takarékoskodási lehetőségeket is felkínál más áruházakra vonatkozóan: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Látogasson el hozzánk, és élvezze a Kimbino által nyújtott előnyöket!

A legfrissebb akciós katalógus ajánlatai 2024.05.23. dátumtól érhetőek el a boltokban. Ne hagyja ki az új Lidl Esztergom akciókat és kedvezményeket, tájékozódjon itt nálunk, majd spóróljon a bevásárláskor!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS