Kimbino
Gyula
Kimbino
Gyula

Lidl Gyula - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.27.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Gyula városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Gyula városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Gyula akciós újság

 

Köszöntjük Önt a Lidl Gyula áruház ajánlatainak oldalán – ebben az üzletben számtalan minőségi terméket és remek akciókat talál. Legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről, itt mindig kiváló lehetőségekre bukkanhat az Ön és családja számára.


Gyula: Kulturális élet és pihenés egyben

Gyula varázslatos város a dél-alföldi régióban, amely sokszínű kulturális életével és lenyűgöző látnivalóival várja a látogatókat. A város nevezetességei között található a Gyulai vár, amely a történelmi múltat idézi fel, valamint a Várfürdő, ahol kellemes pihenésben lehet része.


Aktuális akciók és kedvezmények Gyula Lidl áruházában

Látogasson el a gyulai Lidl áruházába, hogy szemügyre vehesse a legújabb akciókat és kedvezményeket. Az aktuális akciós újságban változatos termékféleségek szerepelnek akciós áron, beleértve élelmiszereket, háztartási cikkeket és sok egyéb terméket. Weboldalunkon megtalálja a részletes akciókat és ajánlatokat (itt), amelyekkel pénzt takaríthat meg!


Lidl üzlet nyitvatartása Gyulán

A gyulai Lidl áruház nyitvatartása kedvezően alakul: hétköznapokon és szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között állnak a vásárlók rendelkezésére. Fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális állapotot a lidl.hu hivatalos Lidl honlapon vagy a Kimbino alkalmazásban (letölthető innen: Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platform kiváló segédeszköz ahhoz, hogy áttanulmányozza az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legújabb gyulai Lidl akciókat és kedvezményeket, mert így biztosíthatja, hogy a lehető legtöbbet takarítson meg az egyes vásárlások során. Egyéb áruházak – így például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily – online katalógusait is megtalálja nálunk, ugyanis ezek szintén hasznos információkat kínálnak Ön számára előnyös ajánlatokról.

Az aktuális akciós katalógus érvényességének első napja: 2024.06.27.. Ne hagyja ki az alkalmat, ejtse útba a gyulai Lidl áruházat az akciók és kedvezmények kedvéért! A Kimbino segít Önnek a megtakarításban és az ésszerű vásárlásban!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS