Kimbino
Hatvan
Kimbino
Hatvan
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Hatvan - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Hatvan városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Hatvan városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Hatvan akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a hatvani Lidl áruház világában! A Lidl Hatvanban is megfizethető árú minőségi termékek széles skálájával várja Önt. A Lidl nyújtott előnyöket megtapasztalhatja akár hatvani lakosként, akár Hatvanba látogatóként.


Hatvan: A történelem és kultúra találkozása

Hatvan festői város, amely gazdag történelmi és kulturális hagyományokkal rendelkezik. A Hatvani Múzeum és a Hatvani vár izgalmas kulturális élményt nyújtanak az érdeklődők számára. A kisváros központjában számos étterem és kávézó is várja az idelátogatókat.


Aktuális akciók és kedvezmények

Ne hagyja ki az aktuális Lidl Hatvan akciókat, árengedményeket! Lapozza fel a legfrissebb akciós újságot, amelyben minden héten új ajánlatok és kedvezmények várják. A Lidlnél az élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkeken át a különféle szezonális termékekig mindenfélét megtalál. Keresse fel weboldalunkat, hogy megismerhesse az aktuális ajánlatokat, mégpedig itt!


Lidl nyitvatartás Hatvanban

A hatvani Lidl üzlet kedvező nyitvatartással jár az Ön kedvében. Hétfőtől péntekig 7:00 és 20:00 óra között, szombaton 7:00 és 20:00, míg vasárnap 8:00 és 18:00 óra között várja a vásárlókat. Előfordulhat ugyanakkor, hogy az áruház nyitvatartása módosul, ezért mindig ellenőrizze a hivatalos Lidl honlapján (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

Aki a Kimbino online platformot veszi igénybe, az könnyen és gyorsan böngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel Ön isa legújabb hatvani Lidl akciókat és kedvezményeket, amelyekkel időt és pénzt takaríthat meg a vásárláskor. Emellett a Kimbino összegyűjtötte más, a Lidl üzletekhez hasonló áruházak akcióit is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Látogasson el weblapunkra, és használja ki a Kimbino által kínált előnyöket!

Az aktuális akciós katalógus 2024.05.23. kezdettel lép érvénybe. Ne hagyja ki a lehetőséget, térjen be a Lidl hatvani áruházába, ahol sokat spórolhat segítségünkkel a vásárlásai során!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS