Kimbino
Miskolc
Kimbino
Miskolc
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Miskolc - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Miskolc városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Miskolc városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Miskolc akciós újság

 

Köszöntjük Önt a miskolci Lidl áruházak világában! A Lidl az állandó minőséget és megfizethető árakat képviseli, és a helyi lakók örömére Miskolcon is elérhető. Célkitűzésük, hogy minden vásárló elégedetten hagyja el üzleteiket.


Miskolc: Az észak-magyarországi gyöngyszem

Miskolc Észak-Magyarország legnagyobb városa. Gazdag történelmi örökséggel rendelkezik és sokszínű kulturális élettel büszkélkedhet. E nagyvárost lenyűgöző természeti környezet veszi körül, ráadásul számtalan látnivalóval, múzeummal, kikapcsolódási lehetőséggel várja az ide látogatókat.


Aktuális akciók és kedvezmények

Az új Lidl Miskolc akciós újságban változatos ajánlatok és különleges akciók sorakoznak fel. Az akciós katalógusban megtalálhatóak különféle, a friss élelmiszerektől a háztartási termékekig terjedő ajánlatok. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy spóroljon vásárlásai során – tekintse meg a legújabb miskolci Lidl akciókat itt.


Lidl nyitvatartás Miskolcon

A Lidl miskolci áruházai kedvező nyitvatartással várják Önt. Hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között, szombaton 8:00 és 20:00 óra, míg vasárnap 9:00 és 18:00 óra között vásárolhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az üzletek nyitvatartási ideje megváltozhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Kimbino: Az akciós újságok otthona

A Kimbino online platform segítségével könnyedén lapozgathatja az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel az új miskolci Lidl akciókat és kedvezményeket, mert vásárlásai során így spórolhat a legtöbbet. Emellett a Kimbino az Ön figyelmébe ajánlja további hasonló jellegű áruházak ajánlatait is, például: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Látogasson el weboldalunkra, és használja ki a Kimbino előnyeit!

A friss akciós katalógus 2024.05.23. kezdettel érvényes. Ön se maradjon le a Lidl Miskolc új akcióiról és ajánlatairól!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!