Kimbino
Szentendre
Kimbino
Szentendre
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Szentendre - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Szentendre városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Szentendre városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Szentendre akciós újság

 

Köszöntjük Önt a szentendrei Lidl áruház ajánlatainak oldalán – náluk mindig változatos termékek és remek akciók várják a vevőket. Legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről, itt mindig nagyszerű lehetőségek kínálkoznak különféle minőségi termékek kedvező árú megvásárlására.


Szentendre: Művészet és hangulat együtt

Szentendre Budapesttől északra fekvő kisváros, amely híres a művészeti és kulturális életéről. A városka hangulatos utcái, múzeumai és galériái nagy számban vonzzák a látogatókat. Szentendre igazi művészeti központ, ahol a hagyomány és a modern művészet találkozik.


Aktuális akciók és kedvezmények Szentendre Lidl áruházában

Látogasson el a szentendrei Lidl áruházába, hogy rábukkanhasson az aktuális akciókra és kedvezményekre. Az aktuális akciós újság bemutatja az éppen akciós termékeket és speciális ajánlatokat, beleértve az élelmiszereket, háztartási cikkeket és még sok mást. A mi oldalunkon itt találja az akciókat és ajánlatokat, amelyekkel pénzt takaríthat meg!


Lidl üzlet nyitvatartása Szentendrén

A Lidl Szentendre áruház hétköznap és szombatokon 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között tart nyitva. Bevásárlás előtt mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartási időt a hivatalos Lidl honlapon, vagyis a lidl.hu címen, illetve a Kimbino alkalmazásban, ami letölthető innen: Kimbino


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platform lehetővé teszi, hogy praktikusan, kényelmesen áttanulmányozhassa az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legújabb szentendrei Lidl akciókat és kedvezményeket, hiszen így még többet takaríthat meg a vásárlásai során. Az online katalógusok rendszeresen frissülnek, így bármikor tér be hozzánk, naprakész információkat talál a Lidl vagy akár Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily aktuális ajánlatairól.

A jelenlegi akciós katalógus 2024.05.23. kezdettel már érvénybe lépett. Ne hagyja ki a lehetőséget – látogasson el a szentendrei Lidl áruházba az akciókért és kedvezményekért! A Kimbino segít Önnek a tudatos vásárlásban, ami megtakarítást eredményez az Ön számára!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!