Kimbino
Tata
Kimbino
Tata
HIRDETÉS

Lidl Tata - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.07.18.

HIRDETÉS
Lidl

Lidl üzlethelyiségek a Tata városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Tata városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Tata akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a Lidl Tata áruház ajánlatainak oldalán. Ebben az üzletben minőségi termékek és kiváló akciók várnak minden ide betérő vásárlót. Itt mindig megtalálja azokat a termékeket, amikre szüksége lehet a mindennapokban, legyen szó napi bevásárlásról vagy nagyobb beszerzésről.


Tata: Varázslatos természet és történelem

Tata varázslatos kisváros Magyarország északnyugati részén, amelyet a gyönyörű természeti táj és a Tatai-tó tesz különösen vonzóvá. A városban található Tatai vár és a környékbeli nevezetességek tökéletes úticélt jelentenek a hazánk szépségei iránt érdeklődők számára.


Akciók és kedvezmények Tata Lidl áruházában

Látogasson el a tatai Lidl áruházba, hogy megismerje az aktuális kedvezményeket és akciókat. Az itt elérhető aktuális akciós újságban megleli a legfrissebb ajánlatokat, beleértve az élelmiszereket, háztartási cikkeket és megannyi mást. Internetes oldalunkon részletesen tájékozódhat az aktuális ajánlatokról, ezáltal pedig pénzt takaríthat meg a vásárlás során!


Lidl üzlet nyitvatartása Tatán

A tatai Lidl áruház kedvező nyitvatartással várja vásárlóit, ugyanis hétköznapokon és szombaton 7:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 18:00 óra között üzemel. Az aktuális nyitvatartási időről mindig tájékozódjon a Lidl hivatalos lidl.hu honlapján vagy a Kimbino alkalmazásban, amit innen tölthet le: Kimbino.


Hogyan segít a Kimbino pénzt spórolni a vásárlásoknál?

A Kimbino online platformon könnyűszerrel végignézheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legújabb tatai Lidl akciókat és kedvezményeket, hogy még többet takarítson meg a vásárlások során. A Lidl és egyéb áruházak (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily) online katalógusai folyamatosan frissülnek, így nálunk mindig naprakész információkat talál az aktuális ajánlatokról.

Az aktuális Lidl akciós katalógus 2024.07.11. kezdettel érhető el. Ne hagyja ki a lehetőséget, és térjen be a tatai Lidl áruházba az akciókért és kedvezményekért! A Kimbino az Ön partnere a megtakarításban és hatékony vásárlásban!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS