HIRDETÉS
Kevés olyan ember van, akinek ne volna ismerős Media Markt neve, hiszen a vezető üzletláncok közé tartozik a magyar piacon. Media Markt majdnem mindent kínál, amire Önnek szüksége van. Ami még fontosabb: rendkívül kedvező árakon!

Az alábbi hivatalos weboldalak arra szolgálnak, hogy tájékoztassák a vásárlókat a jelenlegi termékkínálatról, valamint alap információkat az üzletekről. Ha nem találta meg amit keresett weboldalunkon, akkor keresse fel a hivatalos weboldalakat az alábbi linken: www.mediamarkt.hu

Feledkezzen meg a nyomtatott szórólapokról, többé nem okoznak problémát. Mostantól könnyedén, online is nyomon tudja követni Media Markt legújabb ajánlatait a Kimbino oldalán. Tudja hogyan óvhatja környezetünket? Mit kell tennie? Elhagyni a nyomtatott Media Markt szórólap olvasását és áttérni az online szórólapokra!

Leárazva vásárolni a termékeket segít megspórolni egy csomó pénzt. Az egyetlen dolog, amit tudnia kell, hogy mikor mi akciós. Az online szórólapoknak köszömhetően, Ön azonnal értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Hírlevélre való feliratkozás vagy a Kimbino applikáció letöltése Kimbino. Így folyamatosan értesülni fog Media Markt különleges ajánlatairól.