Kimbino
Kimbino
HIRDETÉS

Media Markt akciós újság 2024.07.10. -tól/töl > Kedvezmények

HIRDETÉS
Media Markt

Media Markt akciós újság

Media Markt akciós újság 2024.07.10.-tól

3/5
Actual brochure

Újra jelentkezünk az egyik legnépszerűbb elektronikai üzletlánc, a Media Markt kedvezményes áraival. A Media Markt akciós újság kéthetente mutatja be legújabb, kihagyhatatlan ajánlatait. Legfrissebb kiadványa, a Media Markt Akciós újság elérhető itt. (Érvényes: 07.10. - 07.21.)

 

 

Az áruházláncról röviden

Shop

„Brutális választék, durván jó árak – Media Markt” – az üzletlánc szlogenje ma már mindenki számára ismerős. Tulajdonosai az alapítás óta igyekeznek hűek maradni mottójukhoz.
A cég 1979-ben indult „útjára” Münchenből, négy magánszemélynek köszönhetően. Rögtön az elején berobbantak a köztudatba márkás termékeikkel, széles választékukkal, versenyképes áraikkal. Ahogy az várható volt, dinamikusan kezdtek terjeszkedni – mára Európa egyik legnagyobb műszaki kiskereskedelmi hálózatává nőtték ki magukat.

A MediaMarktSaturn csoport tagjaként nyilvántartott Media Markt termékek már több mint 15 országban vannak jelen. Üzleteinek száma meghaladja az ezret.

Az első magyarországi Media Markt áruházat Budapesten nyitották meg 1997-ben. Két év múlva újabb üzlet várta vásárlóit a Westend City Centerben, amit rohamos vidéki terjeszkedés követett. Hazánkban jelenleg 24 áruház található vidéken és a fővárosban, a többi között az alábbi településeken: Budapest, Békéscsaba, Győr, Budaörs, Székesfehérvár és Debrecen.

További információkért, érdekességekért a Media Markt történetéről, üzletpolitikájáról vagy terméklistájáról kérjük, látogasson el a Media Markt online felületére: www.mediamarkt.hu

A kategória szerint nálunk a Elektronika közé van besorolva, és a magyar piacon olyan versenytársak mellett működik, mint az Euronics, Extreme digital, Best Byte, eMAG és Biri Elektro.

A Media Markt kínálata

Assortment

A Media Markt sikerének titka a minőségi, márkás, kedvező árú termékek hosszú-hosszú listája. Szinte nincs olyan igény, amely egy Media Markt kiárusításon kielégítetlen maradna. Kínálatuk között megtalálható minden, ami egy háztartásban nélkülözhetetlen: háztartási nagy- és kisgépek, szépség- és egészségápolási eszközök, barkácsoláshoz és kertészkedéshez szükséges gépek. Szabadidős tevékenységekhez is széles választékot nyújt: üzleteikben a televíziótól kezdve a fényképezőgépen, videokamerán át a sporteszközökig és számítógépekig szinte minden márka és típus megtalálható.
A Media Markt online webshopjának lehetőségével még jobban megkönnyítette a vásárlást. Folyamatos akciókkal, pár napon belüli házhozszállítással várják a kedves vásárlókat. Az üzlet saját applikációjának használatával pedig még egyszerűbbé és gyorsabbá tudja tenni megrendelését (az alkalmazás iOS és Android készülékekkel is kompatibilis).

Legyen mindig naprakész a legjobb árakkal kapcsolatban: tekintse meg a Media Markt legújabb akciós újságát, a 2024.07.10.-től érvényes Media Markt Akciós újság-t. 

A Kimbino megmutatja a legfrissebb ajánlatokat. Vásárlása előtt keresse fel a Kimbinón található elektronikus szórólapokat, és találja meg az Önnek legjobban tetsző kedvezményeket!

A Kimbino

Kimbino App

Váltson Ön is zöldre! A Kimbinonak köszönhetően nem kell többé egyszer használatos, nyomtatott szórólapokban böngésznie az olcsóbb és kedvezőbb árakat. Az összes áruház katalógusát csak online verzióban tesszük elérhetővé, elősegítve ezzel a zöld gondolkodást. A környezetvédelem mellett fontos szerepet játszik a vásárlásnak és annak előkészületeinek kényelmesebbé tétele is: mi lenne egyszerűbb, mint a zsebében hordani az összes ajánlatot okostelefonján, vagy épp bármikor elérni őket táblagépén, laptopján?
Az üzletlánc a Kimbino weboldalán Kimbino.hu és Kimbino alkalmazásában is megtalálható a Elektronika kategória alatt.

HIRDETÉS

Népszerű termékek a Kimbino.hu

Okostelefon
Laptop
Tablet
Monitor
Egér
Audio
Kamera
Kábel
Hangszóró
USB
Hűtőszekrény
Mosógép
Porszívó
Ventilátor
Okosóra
TV
Soundbar
SSD
Router
Fritőz

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

További üzletek Elektronika