Logo Rossmann - Drogéria, kozmetikumok
3.5/5

Rossmann akciós újság - Balatonfüred

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Rossmann Balatonfüred újság

3.5/5
Actual brochure
Rossmann a vásárlók értékelései alapján az egyik leghíresebb üzletlánc a magyar vásárlók körében. Vezető üzletlánccá nőtte ki magát Magyarországon. Szinte mindent megvásárolhat amire szüksége van, hihetetlenül alacsony árakon Rossmann üzleteiben. Rossmann rendszeresen áll elő új ajánlatokkal. A legújabb ajánlatok érvényesek: 2022.10.03. és megtekinthetőek itt Nézzen körbe a különböző ajánlatok között, a különböző üzletekben Avon, Azur, BENU Gyógyszertárak, Crystal Nails, DDA, DM Drogerie Markt, Douglas, Herbária, Magnetic, Marionnaud! Ezen üzletek Rossmann versenytársai.

Ha szeretne bevásárolni Rossmann üzleteiben, a következő városokban találhatja meg őket: Budapest, Szeged, Miskolc, Győr, Székesfehérvár Nem találta meg az oldalunkon amit keresett? Próbálja az üzletlánc hivatalos oldalán: www.shop.rossmann.hu

Felejtse el a nyomtatott szórólapokat és a tömött postaládákat. Keresse az online szórólapokat a Kimbino oldalán, ahol Rossmann legújabb ajánlata mindig elérhető. Ön bárhol is legyen. A környezetvédelem számunkra prioritás. Nagyraértékeljük, hogy Rossmann szórólapjait online követi nyomon, nem pedig nyomtatott formában!

Váráslással spórolni még sosem volt ilyen egyszerű.

Hírlevélre feliratkozás vagy applikáció letöltése Kimbino. Ennek köszönhetően soha nem marad le egyetlen Rossmann ajánlatról sem. A Kimbino Csapata.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Rossmann üzlethelyiségek a Balatonfüred városában

Forrás: here.com

További újságok a kategóriában

HIRDETÉS

Követés

A bolthoz

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Bezárás
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Bezárás
Logo Rossmann -
Logo Rossmann -