Kimbino
Csorna
Kimbino
Csorna
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Csorna - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Csorna városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Csorna városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Csorna - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl csornai üzletének akciós újságát bemutató oldalunkon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és ma már kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózata. Egyik üzletük Csorna városában található, és a többi Lidl áruházhoz hasonlóan arra törekszik, hogy kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínáljon a lehető legjobb áron. További információkért látogasson el az áruházlánc weboldalára (lidl.hu).


A csornai Lidl akciós kínálata

A Lidl csornai üzletében minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós katalógusban megtalálhatóak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek Önnek, hogy még többet spórolhasson vásárlásai alkalmával. Az aktuális akciós újságot itt találja meg. Éljen a lehetőséggel és értesüljön időben a legújabb akciókról!


Az akciós újság érvényessége: 2024.05.23..


Nyitvatartási idő Csornán

A csornai Lidl üzlet hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl weboldalon.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás ma már minden eddiginél könnyebb, és a Kimbino segít ebben Önnek. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon különféle üzletek – így többek közt Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily – aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk csökkenteni a papírfelhasználást az akciós újságok és katalógusok kapcsán, így hozzájárulunk bolygónk megóvásához.


Csorna - Több, mint egy város

Csorna nem csupán egy szimpla település – különleges hely, ahol a történelem és a kultúra egyedi hangulatot teremtenek. A város történelmi látnivalói és pezsgő közösségi élete vonzza a látogatókat. Fedezze fel Csorna varázslatos miliőjét, és tapasztalja meg a vásárlás örömét a Lidl csornai üzletében!


A Lidl várja Önt Csornán!

Nézze meg az aktuális akciós újságot, és látogasson el a Lidl Csornán található üzletébe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat se csornai lakosként, se más, a Lidl által kiszolgált településeken, mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS