Kimbino
Kazincbarcika
Kimbino
Kazincbarcika
HIRDETÉS
Logo Spar - Hipermarketek
3/5

Új akciós újság és lapozható katalógus > Spar Kazincbarcika 2024.05.23. > akciók

Spar üzlethelyiségek a Kazincbarcika városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Kazincbarcika városában és környékén

További újságok a kategóriában

Spar akciós újság: a Kazincbarcika üzlet kiváló ajánlatokkal várja Önt!

 

Üdvözöljük Kazincbarcikán, ahol a Spar üzlete most különleges akciókkal és kedvezményekkel kedveskedik a vásárlóknak! Az aktuális kazincbarcikai Spar akciós újságban megleli a legújabb ajánlatokat és akciókat. Induljon útnak a pénztárcakímélő vásárlás felé Kazincbarcikán!


Kazincbarcika: Az észak-magyarországi gyöngyszem

Kazincbarcika észak-magyarországi város, amely lenyűgözi látogatóit kulturális sokszínűségével és festői környezetével. A város tele van érdekes látnivalókkal, a helyi közösség pedig vendégszeretével varázsol el.


Kiemelkedő Spar akciók Kazincbarcikán

A Spar üzletlánc mindig kiemelkedő minőséget és megfizethető árakat kínál vásárlóinak. A kazincbarcikai Spar üzletben most különleges akciókkal találkozhat, amelyek mindenfélére kiterjednek a friss élelmiszerektől a háztartási cikkekig. Az aktuális Spar Kazincbarcika akciós újság – mint rendszeresen frissülő katalógus – oldalain felvonuló legújabb ajánlatokat itt leli.


Nyitvatartás és praktikus vásárlás

A kazincbarcikai Spar üzlet nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Hétfőtől péntekig: 7:00 - 20:00

Szombaton: 7:00 - 18:00

Vasárnap: 8:00 - 18:00

Számoljon azzal, hogy az üzlet nyitvatartása változhat. Ezért vásárlás előtt mindig ellenőrizze az aktuális nyitvatartást a hivatalos Spar honlapon (spar.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Kimbino: Az Ön pénztárcájának legjobb barátja

A Kimbino segít abban, hogy többet takarítson meg vásárlásai során. Ezen az online platformon könnyedén böngészheti és összehasonlíthatja a legújabb akciókat és ajánlatokat, beleértve a Spar Kazincbarcika akciós újságban szereplőket is. Emellett ajánlásokkal is szolgálunk a hasonló üzletekhez kapcsolódóan (Aldi, CBA, COOP, PENNY, Lidl, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily), hogy a legkedvezőbb vásárlási döntéseket hozhassa meg. Ne tétovázzon, pénztárcája megkímélése és a környezet megóvása érdekében használja a Kimbino alkalmazást!

Szerezze be most a legfrissebb (tehát 2024.05.23. kezdettel érvényes) Spar Kazincbarcika akciós katalógust, így nem mulasztja el az új akciókat és kedvezményeket! Tájékozódjon itt, hogy felfedezze a kiváló ajánlatok világát Kazincbarcikán.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS