Kimbino
Kazincbarcika
Kimbino
Kazincbarcika
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Kazincbarcika - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Kazincbarcika városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Kazincbarcika városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Kazincbarcika - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl kazincbarcikai boltjának akciós újságait tartalmazó oldalon! A Lidl mint Magyarország egyik vezető diszkont üzletlánca, büszkén szolgálja a vásárlókat Kazincbarcikán éppúgy, mint az ország számos más településén (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely). Az üzlet kiváló minőségű termékeket kínál, amelyekkel könnyedén megspórolhat pénzt vásárlásai során. További információért látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára!


Kiemelkedő akciók és kedvezmények Kazincbarcika Lidl üzletében

Fedezze fel a Lidl kazincbarcikai áruháza kínálta számos különleges akciót és kedvezményt! Az aktuális akciós újságot megtalálja oldalunkon, azon belül itt. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, hiszen 2024.05.23. kezdetétől érvényesek!


Nyitvatartás a kazincbarcikai Lidl üzletben

Az üzlet általában hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva, míg szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon - lidl.hu!


Kimbino - Az Ön partnere a takarékoskodásban

A Kimbino internetes oldal és mobilapplikáció (Kimbino) segít Önnek abban, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban. A Kimbino révén kényelmesen böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindig a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Kazincbarcika – A város bemutatása

Kazincbarcika, e Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található város, gazdag történelemmel büszkélkedhet. A város számos nevezetességgel rendelkezik, például a Borsodi Tájház és a L'Huillier-Coburg-kastély. A gyönyörű természeti környezet és a Miskolchoz közeli elhelyezkedés miatt ideális célpont kirándulóknak és turistáknak.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!