Kimbino
Keszthely
Kimbino
Keszthely
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Keszthely - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Keszthely városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Keszthely városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Keszthely akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a Lidl keszthelyi áruházainak világában! A Lidl a minőségi termékek és versenyképes árak híve, és immáron Keszthelyen is várja vásárlóit. Számukra mindenkor a minőség és az elégedettség a legfontosabb.


Keszthely: A Balaton gyöngyszeme

Keszthely a Balaton-menti települések egyik legszebbike. A tóparti panoráma csodálatos, a környék pedig változatos kulturális és természeti látnivalókkal rendelkezik, amelyek bármelyik látogatót elbűvölik. Keszthely nevezetességei közé tartozik a Festetics-kastély, a Helikon Kastélymúzeum, továbbá figyelemreméltóak a sokszínű, aktív kikapcsolódási lehetőségek.


Iratkozzon fel a Lidl akciós újságra!

Az új Lidl Keszthely akciós újságban számtalan remek ajánlat és kedvezmény örvendezteti meg a vásárlókat. A katalógusban helyet kapott legfrissebb akciók és promóciók a mindennapi élelmiszerféleségektől kezdődően a háztartási termékekig számos kategóriára kiterjednek. Ne maradjon le az akciókról és ajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként a legfrissebb keszthelyi Lidl akciókról. További részletekért kattintson itt.


Lidl nyitvatartás Keszthelyen

Az áruházak nyitvatartása Keszthelyen a vevők szükségleteihez igazodik. Hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között várják a vásárlókat, szombaton 8:00 órától 20:00 óráig, a vasárnapi nyitvatartás pedig 9:00-18:00. Mindazonáltal nem árt figyelembe venni, hogy a nyitvatartási idő módosulhat, tehát mindig ellenőrizze a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban.


Kimbino: Az akciós újságok otthona

A Kimbino használatával egyszerűen és gyorsan böngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel az új Lidl Keszthely akciókat és kedvezményeket, hiszen így időt és pénzt takarít meg vásárlásai során. Ezenkívül a Kimbino bemutatja más, hasonló profilú üzletek ajánlatait is: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Legyen Ön is tudatos vásárló a Kimbino honlap vagy alkalmazás (Kimbino) segítségével!

A legújabb akciós katalógus kínálta kezdveményeket 2024.05.23. kezdettel használhatja ki. Ne szalassza el az alkalmat, keresse fel oldalunkat és tekintse meg az aktuális keszthelyi Lidl akciókat, ajánlatokat!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!