Kimbino
Keszthely
Kimbino
Keszthely

Friss akciók és lapozható akciós újság - Aldi Keszthely 2024.06.20. > katalógus

HIRDETÉS
Aldi
HIRDETÉS

Aldi üzlethelyiségek a Keszthely városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Keszthely városában és környékén

További újságok a kategóriában

Akciós újság - friss akciók és kedvezmények Keszthely Aldi üzletében

 

Üdvözöljük Keszthelyen, ahol az Aldi üzlete izgalmas ajánlatokkal és kihagyhatatlan kedvezményekkel várja a helyi vásárlókat. Ne hagyja ki a lehetőséget, tekintse meg a legfrissebb, 2024.06.13. dátumtől érvényes keszthelyi Aldi akciós újságot itt.


Keszthely - Történelmi város a Balaton partján

Keszthely lenyűgöző város a Balaton mellett, amely gazdag történelmi és kulturális örökséggel büszkélkedhet. A Balaton egyik gyöngyszemeként számos látványosságot és kikapcsolódási lehetőséget kínál a látogatók számára.


Egyedi akciók és kedvezmények az Aldi Keszthely üzletében

Az Aldi keszthelyi üzleteiben mindig adódnak különleges akciók és kedvezmények. Az aktuális ajánlatok között helyet kapnak a friss élelmiszerek, háztartási eszközök és más termékek is. Ne feledje, hogy a legjobb ajánlatokról mindig elsőként értesülhet a keszthelyi Aldi akciós újságban.

Az akciós újság oldalain található összes ajánlat elérhető úgy a keszthelyi Aldi üzletek vásárlói, mint Budapest, Debrecen, Győr, Pécs, Nyíregyháza és Székesfehérvár lakói számára.


Nyitvatartás Keszthelyen

Az Aldi keszthelyi üzletének nyitvatartási ideje a következő:

Hétfőtől péntekig: 8:00 - 20:00

Szombaton: 8:00 - 20:00

Vasárnap: 9:00 - 18:00

Fontos megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat. Mielőtt elindul bevásárolni, érdemes ellenőrizni az aktuális információkat a aldi.hu hivatalos honlapon.


Kimbino - Az akciós újságok otthona

A Kimbino platform kétségkívül ideális segítőtárs a pénzspóroláshoz. A Kimbino weboldalon és mobilalkalmazáson keresztül kényelmesen böngészheti az online akciós újságokat, és mindig értesülhet a legújabb ajánlatokról és kedvezményekről. Persze ne csak az Aldi keszthelyi üzleteiben, hanem más hasonló áruházak kínálatában is térképezze fel a lehetőségeket: CBA, COOP, PENNY, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Töltse le most a Kimbino alkalmazást és spóroljon pénzt vásárlásai során!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS