Kimbino
Kiskunhalas
Kimbino
Kiskunhalas
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Kiskunhalas - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Kiskunhalas városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Kiskunhalas városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Kiskunhalas - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl kiskunhalasi üzletének akciós újságait tartalmazó oldalon! A Lidl Magyarország egyik vezető diszkont üzletláncaként, büszkén szolgálja a vásárlókat Kiskunhalason. Az üzlet kiváló minőségű termékeket kínál, amelyekkel könnyen spórolhat pénzt vásárlásai során. További információért látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára!


Kiemelkedő akciók és kedvezmények Kiskunhalas Lidl üzletében

Fedezze fel a Lidl kiskunhalasi áruház kínálta számos különleges akciót és kedvezményt! Az aktuális akciós újságot megtalálja oldalunkon, mégpedig itt. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, hiszen 2024.05.23. kezdetétől érvényesek!


Nyitvatartás a kiskunhalasi Lidl üzletben

Az üzlet általában hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva, míg szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idő változhat, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl honlapon - lidl.hu!


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

A Kimbino internetes oldal és mobilapplikáció (Kimbino) segít Önnek abban, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciókkal és ajánlatokkal kapcsolatban, amelyeket kihasználhat Kiskunhalason éppúgy, mint rengeteg más magyarországi településen, ahol a Lidl képviselteti magát (Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely). A Kimbino révén kényelmesen böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, hogy mindig a lehető legjobb vásárlási döntést hozza meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Kultúra és gasztronómia találkozása a Dél-Alföld szívében

Kiskunhalas a Dél-Alföld szívében, a Kiskunság kapujában található város, amely a magyar kultúra és gasztronómia gyöngyszeme. A híres "halasi csipke" hagyományaival büszkélkedik, amely finom kézimunkák készítésének hagyományát őrzi. A város gazdag kulturális élettel és gasztronómiai élményekkel várja a látogatókat.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!