Kimbino
Lenti
Kimbino
Lenti

PENNY Lenti akciós katalógus lapozható formában, új akciós újság 2024.06.13. kezdettel

HIRDETÉS
PENNY
HIRDETÉS

PENNY üzlethelyiségek a Lenti városában és környékén

Összes megjelenítése

A kategóriába tartozó fiókok Lenti városában és környékén

További újságok a kategóriában

Üzlet és város: Penny Lenti - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lenti szívében található Penny üzlet ajánlatait bemutató oldalon! Fedezze fel a legújabb akciókat és különleges ajánlatokat a Penny Lenti akciós katalógusában. A friss Penny akciós katalógusban most fantasztikus lehetőségek kínálkoznak arra, hogy még többet spóroljon a mindennapi vásárlások során. A katalógus 2024.06.13. kezdettel érhető el itt.


Lentiről röviden

Lenti gyönyörű kisváros, amely gazdag történelmi hagyományokkal büszkélkedhet. A városban található látnivalók és kulturális események élettel töltik meg az utcákat. Emellett a természeti környezet, a helyi konyha és a barátságos emberek teszik Lenti városát különlegessé.


Penny Lenti akciók

A Penny Lenti üzletében rendszeresen indulnak különféle akciók és kedvezmények. A városra szabott akciókról bővebben olvashat a Penny akciós katalógusban. Ne hagyja ki e lehetőségeket! Az aktuális akciókról és kedvezményekről részletesen tájékozódhat itt. Itt megtalálhatja a többi Penny üzletet is: Budapest, Cegléd, Tiszakécske, Gyula, Békéscsaba és Edelény.


Nyitvatartás Lentiben

A lenti Penny üzlet nyitvatartási ideje változhat. Azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a hivatalos Penny honlapon (penny.hu) a legfrissebb nyitvatartási időket.


Kimbino: Az okos vásárlásért

Szívesen takarítana meg még többet a vásárlásai során? Ismerje meg a Kimbino előnyeit! A Kimbino gondoskodik arról, hogy mindig naprakész Penny akciós katalógusokat böngészhessen online. Emellett ugyanebben a kategóriában további üzleteket is ajánlunk, például a következőket: Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. A Kimbino használatával garantáltan spórolhat és okosabban vásárolhat!

Térjen be a Penny üzletébe Lenti városában és takarítson meg még többet!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS