false
Kimbino
Kimbino
Logo PENNY - Hipermarketek
4/5

PENNY Lenti akciós katalógus lapozható formában, új akciós újság 2023.12.07. kezdettel

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újságok további városokból

A kategóriába tartozó fiókok Lenti városában és környékén

További újságok a kategóriában

Üzlet és város: Penny Lenti - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lenti szívében található Penny üzlet ajánlatait bemutató oldalon! Fedezze fel a legújabb akciókat és különleges ajánlatokat a Penny Lenti akciós katalógusában. A friss Penny akciós katalógusban most fantasztikus lehetőségek kínálkoznak arra, hogy még többet spóroljon a mindennapi vásárlások során. A katalógus 2023.12.07. kezdettel érhető el itt.


Lentiről röviden

Lenti gyönyörű kisváros, amely gazdag történelmi hagyományokkal büszkélkedhet. A városban található látnivalók és kulturális események élettel töltik meg az utcákat. Emellett a természeti környezet, a helyi konyha és a barátságos emberek teszik Lenti városát különlegessé.


Penny Lenti akciók

A Penny Lenti üzletében rendszeresen indulnak különféle akciók és kedvezmények. A városra szabott akciókról bővebben olvashat a Penny akciós katalógusban. Ne hagyja ki e lehetőségeket! Az aktuális akciókról és kedvezményekről részletesen tájékozódhat itt. Itt megtalálhatja a többi Penny üzletet is: .


Nyitvatartás Lentiben

A lenti Penny üzlet nyitvatartási ideje változhat. Azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt ellenőrizze a hivatalos Penny honlapon (penny.hu) a legfrissebb nyitvatartási időket.


Kimbino: Az okos vásárlásért

Szívesen takarítana meg még többet a vásárlásai során? Ismerje meg a Kimbino előnyeit! A Kimbino gondoskodik arról, hogy mindig naprakész Penny akciós katalógusokat böngészhessen online. Emellett ugyanebben a kategóriában további üzleteket is ajánlunk, például a következőket: Aldi, CBA, COOP, Lidl, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. A Kimbino használatával garantáltan spórolhat és okosabban vásárolhat!

Térjen be a Penny üzletébe Lenti városában és takarítson meg még többet!

 

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino

Nincsenek boltok

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!