Kimbino
Marcali
Kimbino
Marcali

Lidl Marcali - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.06.27.

HIRDETÉS
Lidl
HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Marcali városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Marcali városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Marcali - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl Marcali üzlet akciós katalógusát bemutató oldalunkon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és mára kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatává vált. A Lidl egyik üzlete Marcaliban található, és itt is a jól ismert kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínálja a lehető legjobb áron. Ha további információra van szüksége, látogasson el weboldalukra.


A marcali Lidl akciós kínálata

Marcailban a Lidl üzletben minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós újságban felsorakoznak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek Önnek, hogy még többet spóroljon vásárlásai alkalmával. Az aktuális akciós újságot megtalálhatja itt. Ne szalassza el a lehetőséget: értesüljön időben a legújabb akcióinkról!

Az akciós újság érvényessége: 2024.06.27..


Nyitvatartási idő Marcaliban

A marcali Lidl áruház hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl-honlapon: lidl.hu.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás napjainkban minden eddiginél könnyebb, és a Kimbino segít Önnek ebben. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon mindenféle áruházlánc – így többek közt Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily –  aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk csökkenteni az akciós újságokhoz és katalógusokhoz szükséges papírfelhasználást, ezáltal hozzájárulunk a bolygónk megóvásához.


Marcali - A természet közelsége

Marcali gyönyörű város a természet közelségében, így számos lehetőséget kínál pihenésre és kikapcsolódásra. A városi parkok, tavak és termálforrások ideálisak a szabadidős tevékenységekhez. Fedezze fel Marcali szépségeit, majd térjen be a Lidl marcali üzletébe, ahol a vásárlás is élvezetes!


A Lidl várja Önt Marcaliban!

Nézze meg az aktuális akciós újságot, és látogasson el a marcali Lidl üzletbe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat se marcali lakosként, se más, a Lidl által kiszolgált településeken, mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS