Kimbino
Kimbino
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Marcali - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.02.22.

HIRDETÉS

Lidl üzlethelyiségek a Marcali városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Marcali városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Marcali - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl Marcali üzlet akciós katalógusát bemutató oldalunkon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban és az Egyesült Államokban is jelen van, és mára kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatává vált. A Lidl egyik üzlete Marcaliban található, és itt is a jól ismert kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínálja a lehető legjobb áron. Ha további információra van szüksége, látogasson el weboldalukra.


A marcali Lidl akciós kínálata

Marcailban a Lidl üzletben minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós újságban felsorakoznak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek Önnek, hogy még többet spóroljon vásárlásai alkalmával. Az aktuális akciós újságot megtalálhatja itt. Ne szalassza el a lehetőséget: értesüljön időben a legújabb akcióinkról!

Az akciós újság érvényessége: 2024.02.22..


Nyitvatartási idő Marcaliban

A marcali Lidl áruház hétköznapokon 07:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 07:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos Lidl-honlapon: lidl.hu.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a pénzspórolás napjainkban minden eddiginél könnyebb, és a Kimbino segít Önnek ebben. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon mindenféle áruházlánc – így többek közt Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily –  aktuális akcióiról. Emellett a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk csökkenteni az akciós újságokhoz és katalógusokhoz szükséges papírfelhasználást, ezáltal hozzájárulunk a bolygónk megóvásához.


Marcali - A természet közelsége

Marcali gyönyörű város a természet közelségében, így számos lehetőséget kínál pihenésre és kikapcsolódásra. A városi parkok, tavak és termálforrások ideálisak a szabadidős tevékenységekhez. Fedezze fel Marcali szépségeit, majd térjen be a Lidl marcali üzletébe, ahol a vásárlás is élvezetes!


A Lidl várja Önt Marcaliban!

Nézze meg az aktuális akciós újságot, és látogasson el a marcali Lidl üzletbe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat se marcali lakosként, se más, a Lidl által kiszolgált településeken, mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Követés

Boltok

Oszd meg

Kimbino
Mások által leggyakrabban keresett
tej
vaj
sajt
joghurt
olaj
kávé
szalámi
sonka
sör
Kimbino
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!