Kimbino
Nagykanizsa
Kimbino
Nagykanizsa
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Nagykanizsa - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.23.

Lidl üzlethelyiségek a Nagykanizsa városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Nagykanizsa városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Nagykanizsa - akciós újság

 

Üdvözöljük a Lidl nagykanizsai áruházának akciós újságát bemutató oldalunkon! A Lidl Európa-szerte közel harminc országban, továbbá az Egyesült Államokban is jelen van, és ma már kontinensünk legnagyobb diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózata. Egyik üzletük Nagykanizsán található, és mint mindenütt, itt is kiváló minőségű élelmiszereket és egyéb termékeket kínálnak a lehető legjobb áron. Ha további információra van szüksége, látogasson el weboldalukra.


A nagykanizsai Lidl akciós kínálata

A Nagykanizsai Lidl üzletében minden héten számos különleges ajánlattal várják a vásárlókat. Az akciós újságban megtalálhatóak a legfrissebb kedvezmények és promóciók, amelyek segítenek minél többet spórolni a bevásárlás során. Az aktuális akciós katalógust megtekintheti itt. Használja ki a lehetőséget, hogy időben értesülhet a legújabb akciókról!

Az akciós újság érvényessége: 2024.05.23..


Nyitvatartási idő Nagykanizsán

A kanizsai üzlet hétköznapokon 7:00 - 21:00 óráig, vasárnap pedig 7:00 - 19:00 óráig várja vásárlóit. Fontos azonban megjegyezni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a hivatalos weboldalon: lidl.hu.


Kimbino - A pénztárca barátja

Az online vásárlás és a spórolás egyszerűbb, mint valaha – a Kimbino pedig segít Önnek ebben. A Kimbino internetes oldala és mobilalkalmazása (Kimbino) lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor tájékozódjon több különböző üzletlánc – így többek közt Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily –  aktuális akcióiról. Ezenkívül a Kimbino környezetbarát megközelítése révén segítünk az akciós újságokhoz, katalógusokhoz felhasznált papírmennyiség csökkentésében, így hozzájárulunk a bolygó megóvásához.


Nagykanizsa - A kultúra és gasztronómia városa

Nagykanizsa gazdag kultúrával és gasztronómiával bíró település, ahol számos rendezvény és fesztivál várja a látogatókat. Fedezze fel a város ízeit és hangulatát, majd térjen be a Lidl nagykanizsai üzletébe, hogy a vásárlás során is kellemes tapasztalatokat szerezhessen!


A Lidl várja Önt Nagykanizsán!

Nézze meg az aktuális akciós újságot és látogasson el a Lidl nagykanizsai üzletébe. Vásároljon okosan a Kimbino segítségével, és ne hagyja ki a fantasztikus ajánlatokat se nagykanizsai lakosként, se más, a Lidl-üzletlánc által lefedett településeken, mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!