Kimbino
Soltvadkert x
Kimbino
Soltvadkert x
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Soltvadkert - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.04.25.

Lidl üzlethelyiségek a Soltvadkert városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Soltvadkert városában és környékén

További újságok a kategóriában

Lidl Soltvadkert – akciós újság, kiemelt akciók és kedvezmények


Üdvözöljük a Lidl Soltvadkert áruházának ajánlatait tartalmazó akciós újság oldalán! A Lidl soltvadkerti áruháza büszkén kínálja vásárlóinak kiváló minőségű termékeit. További információkért látogasson el a Lidl hivatalos weboldalára.


A soltvadkerti Lidl áruház különleges ajánlatai

Fedezze fel Soltvadkert Lidl üzletének legfrissebb akcióit és kedvezményeit! Az aktuális akciós újság megtekinthető oldalunkon, amelyen itt érhető el. Ne hagyja ki ezeket az ajánlatokat, amelyek 2024.04.25. kezdődnek, és Soltvadkerten kívül számos más településen – mint például Budapest, Győr, Debrecen, Pécs, Székesfehérvár és Szombathely – kihasználhatóak.


Nyitvatartás és friss Információk

Az üzlet általában hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között tart nyitva, míg szombaton 8:00 és 20:00 óra, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között várja vásárlóit. Fontos tudni, hogy a nyitvatartási idők változhatnak, ezért mindig ellenőrizze az aktuális információkat a Lidl hivatalos honlapján - lidl.hu.


Hogyan segít a Kimbino pénzt megtakarítani?

Ismerje meg, hogyan segít a Kimbino weboldal és mobilalkalmazás (Kimbino) Önnek, hogy mindig naprakész legyen a legújabb Lidl akciók és ajánlatok terén. A Kimbino segítségével könnyedén böngészheti a legfrissebb akciós újságokat és katalógusokat, így mindig a legjobb vásárlási döntést hozhatja meg. Továbbá ha kedveli a Lidl áruházakat, érdemes felfedeznie hasonló kategóriájú üzleteket is, mint például Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily.


Soltvadkert – A város és történelme

Soltvadkert varázslatos város, amely gazdag történelmi hagyományokkal és gyönyörű környezettel büszkélkedhet. A település számos látnivalót kínál, például a mesés soltvadkerti városi parkot. Fedezze fel e szép várost, élvezze a Lidl áruház kínálta kiváló ajánlatokat, és élmény lesz vásárlása!

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
Keresés
Soltvadkert x
Kimbino
Logo Lidl -

Regisztrálj, és használd ki az összes előnyt!