Kimbino
Sopron
Kimbino
Sopron
HIRDETÉS
Logo Lidl - Hipermarketek
3.5/5

Lidl Sopron - Új akciós katalógus és lapozható akciós újság > 2024.05.30.

Lidl üzlethelyiségek a Sopron városában és környékén

A kategóriába tartozó fiókok Sopron városában és környékén

További újságok a kategóriában

LIDL Sopron akciós újság

 

Örömmel köszöntjük Önt a soproni Lidl áruházak világában! Fedezze fel a minőségi termékek széles választékát, a versenyképes árakat és változatos akciókat, amelyekkel a Lidl Sopronban is igyekszik a helyi lakók és a városba látogatók kedvében járni.


Sopron: Egy varázslatos város

Sopron lenyűgöző kisváros Nyugat-Magyarországon, amely a történelem és a modern élet találkozását kínálja. Gazdag történelmi múlttal rendelkezik, amelyet az óváros hangulatos utcái és a múzeumok tárnak elénk. Sopron környezete csodálatos lehetőségeket kínál kirándulásokra és természetközeli pihenésre.


Aktuális akciók és kedvezmények Sopronban

Látogassa meg a Lidl soproni üzleteket, hogy megismerje az aktuális akciókat és kedvezményeket! Tanulmányozza át a legfrissebb akciós újságot, amely tele van kiváló termékekkel és kihagyhatatlan ajánlatokkal. Az élelmiszerektől a háztartási cikkekig minden megtalálható a Lidlnél. Kattintson itt, hogy megtekintse az aktuális ajánlatokat és további részleteket!


Lidl nyitvatartás Sopronban

A soproni Lidl áruházakat kedvező nyitvatartás jellemzi, ugyanis hétköznap és szombaton 7:00 és 20:00 óra között, míg vasárnap 8:00 órától és 18:00 óráig várják a vásárlókat. A nyitvatartási idő azonban módosulhat, ezért mindig ellenőrizze a hivatalos Lidl honlapon (lidl.hu) vagy a Kimbino alkalmazásban (Kimbino).


Hogyan segít a Kimbino a pénztakarékos vásárlásban?

A Kimbino online platformon bármikor, bárhonnan kényelmesen böngészheti az aktuális akciós újságokat és katalógusokat. Fedezze fel a legújabb soproni Lidl akciók és engedmények teljes körét, majd pedig takarítson meg időt és pénzt a bevásárláskor. A Kimbino ezenkívül további hasznos információkkal is szolgál, amelyek a hasonló jellegű áruházak akcióira vonatkoznak: Aldi, CBA, COOP, PENNY, Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Metro és EcoFamily. Keressen fel bennünket és élvezze a Kimbino nyújtotta előnyöket!

Az aktuális akciós katalógusban feltüntetett ajánlatok 2024.05.30. kezdettel vehetőek igénybe. Látogasson el a Lidl soproni áruházaiba, ahol a következő időszakban is megannyi akciót és kedvezményt használhat ki!

HIRDETÉS
HIRDETÉS